Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

TMZ free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

TMZ är en underhållningsnyhetswebbplats som täcker kändisskvaller, drama, uppbrott, sport och mer. De erbjuder artiklar, foton och videor. Det finns till och med kändisturer tillgängliga via företaget i Hollywood. TMZ påstår sig visa Hollywood i sin sanna form genom att publicera det goda, det dåliga och det fula.

Tmz

kändisskvaller kändisnyheter

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 30.November 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

tmz.com

TMZ är ett mycket stort namn inom underhållningsnyhetsindustrin. De är kända för sin snabba täckning och noggrannhet. TMZ har brutit nyheter om kändisinkörning med brottsbekämpning, uppbrott och annat drama.
TMZ grundades 2005 och steg snabbt till popularitet. Webbplatsen vann priser strax efter lanseringen och utsågs till "Breakout Blog of 2007" av Newsweek 2007.

Webbdesign

TMZ-schemat är röda, svarta och vita färger med en stiliserad text. Logotypen är helt enkelt namnet - TMZ - i rött. Estetiken ser väldigt klibbig ut, men det är vad företaget alltid har använt, så vid denna tidpunkt skulle det vara förvirrande att ändra det.
Webbplatsens layout är ren och organiserad. Webbplatsens övergripande atmosfär skriker tabloider, men trots sidornas funky stil fungerar webbplatsen bra. Det finns en mycket liten annons i rubriken, men det märks knappt.
De sociala knapparna är lätta att hitta högst upp på webbplatsen. Webbplatsnavigeringen är en annan bra funktion. Inte bara är webbplatsen organiserad, men hemsidan är ett bra exempel på hur underhållningswebbplatser ska ställa in sina senaste nyheter. Under rubriken finns en strategiskt placerad uppställning av populära nyheter.

Innehåll

TMZ är en populär webbplats som främst täcker kändisnyheter och skvaller. De är stolta över att vara på förhand med sin kritik av kändisar, samt att ge omfattande detaljer om sina utredningar av skandalöst beteende. Förutom kändisnyheter täcker TMZ också sport och erbjuder turer.
Webbplatsen, som enligt uppgift besöks av paparazzi-stilade fotografer utan kunskap om sina ämnen, har ett stort antal bilder och videor. Några av bilderna visar kändisar på offentliga platser och skildrar dem positivt, men andra bilder verkar invadera integriteten hos människor som helt enkelt försöker leva sina liv. Videosektionen på webbplatsen består av TMZ Newsroom-videor. Detta segment påverkar ofta kontroversiella kändisnyheter med felaktiga referenser. Ett problem med webbplatsens videor är att de inte har korrekt dold textning, vilket kan göra dem svåra att titta på för personer med hörselnedsättning.
TMZ Sports täcker en mängd olika sportrelaterade ämnen. Nyligen finns på framsidan av sportsektionen en video av ett kvinnligt college basketlag som bråkar. Andra berättelser rapporterar spelare som har befunnit sig i varmt vatten eller relationsproblem.
Webbplatsen har också turer där passagerare kan se kändisar på rutten. Vuxna kan köpa biljetter till $ 50 vardera, medan barn följer med för endast $ 29. Det finns ett stort bildspel med möten och interaktioner mellan kändisar och passagerare på turerna.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Skrivbordsversionen av TMZ är perfekt. Webbplatsen kan se ostliknande ut, men den fungerar felfritt. Det finns inte många problem med webbplatsen. En av de enda jag kunde hitta efter att ha grävt var de felaktiga undertexterna på videor.
Sammantaget är TMZ-mobilwebbläsaren ett utmärkt sätt att surfa på webbplatsen. TMZ-mobilwebbläsaren är väl formaterad och optimerad för mobilvisning. Det kollapsar sidofältet på webbplatsen och håller sig till endast en kolumn. Huvudmenyn görs något mindre, men den kollapsande menyn kompenserar mer än för det. Teckenstorleken är stor och lättläst. Det finns en liten annons som flyter nära botten av webbsidan, men det märks inte särskilt. Sammantaget är TMZ-mobilwebbläsaren ett utmärkt sätt att surfa på webbplatsen.
TMZ uppmanar tittarna att ladda ner sin mobilapplikation. Den har en 4.78-stjärnig poäng i appbutiken och är formaterad på samma sätt som den mobila webbläsaren men verkar renare och mer strömlinjeformad.

Positiva

Det finns några positiva egenskaper hos TMZ. De uppdaterar sina sociala medier snabbt, och de kan bryta nyheter snabbare än de flesta webbplatser.
Webbsidan är värd för få annonser, vilket alltid är ett plus i min bok. Det finns en liten rubrikannons som vanligtvis är skräddarsydd för tittarnas intressen. Det finns också några annonser i sidofältet. Sammantaget finns det inte många.
Det kan vara överväldigande att surfa på webbplatsen eftersom det finns så mycket innehåll. Nyheterna uppdateras alltid, och läsarna kan välja att bläddra igenom foton av sina favoritkändisar, titta på videointervjuer eller läsa om det senaste dramat.

Negativ

Som sagt, TMZ har också några legitima styrkor. De har en utmärkt rapporterande personal med många års erfarenhet, och deras undersökningar är ofta spot-on. Dessutom är de mycket bra på att bryta nyheter. Även om de kanske inte är den mest underhållande webbplatsen där ute, ger de definitivt värdefull information.
En negativ egenskap som jag upptäckte vid olyckan var att undertexten ofta är felaktig. Många fel var närvarande, vilket tyvärr drabbar tittare med hörselnedsättning. TMZ bör arbeta för att förbättra denna funktion i framtiden.
Det värsta med TMZ är att några av de åtgärder som reportrar vidtar. Nyligen har webbplatsen kommit under eld för att släppa nyheten om en kändis död innan familjen hade blivit medveten om situationen. Detta var ett problem eftersom de fick förödande information från ett underhållningsnyhetsutlopp innan de hade en chans att förbereda sig.

Förbättringar behövs

Vissa människor tror att TMZ: s webbdesign inte är den bästa, men det kan behöva förbättras. Webbplatsens färgschema och övergripande utseende känns som en tabloid, och den har ingen bra balans. Vissa saker görs bra på hemsidan, men det finns också en del saker som behöver förbättras.
Ett stort problem TMZ behöver åtgärda är att deras bildtexter ofta är fel. Jag fick reda på detta tidigt när jag tittade på deras nyhetsrumsvideor, och det blev bara värre när jag tittade på dem mer. Tyvärr skulle de som är döva eller har svårt att höra inte få rätt information i dessa videor. TMZ bör ta en titt på problemet och korrigera det så snart som möjligt. En snabb granskning av textningen före publicering skulle vara till stor hjälp.
TMZ är en av anledningarna till att deras varumärke är så framgångsrikt. Men deras senaste kontrovers om att bryta nyheter om en kändis innan deras familj kontaktades av myndigheterna är oacceptabelt och har satt en ding i deras rykte. Jag hoppas att de kommer att göra bättre ifrån sig och visa mer respekt i de här situationerna framöver.

Sammanfattning

Webbplatsen TMZ är känd för sin täckning av kändisdrama, uppbrott och mer. Det är snabbt att rapportera nyheter, ger ofta uppdateringar och får information som andra webbplatser inte kan hitta.
Det har dock några brister som måste åtgärdas.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Tmz

kändisskvaller kändisnyheter

TMZ free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

TMZ är en underhållningsnyhetswebbplats som täcker kändisskvaller, drama, uppbrott, sport och mer. De erbjuder artiklar, foton och videor. Det finns till och med kändisturer tillgängliga via företaget i Hollywood. TMZ påstår sig visa Hollywood i sin sanna form genom att publicera det goda, det dåliga och det fula.

Om oss     Villkor     Kontakta oss