Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Tor Browser free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Torproject.org är källan till allt Tor. Tor-projektet är en ideell organisation som främst fokuserar på att skapa ett privat, decentraliserat, helt anonymt internet via sin ultra-privata webbläsare, Tor. Även om användare får en oöverträffad nivå av integritet med hjälp av Tor-webbläsaren, kan de offra vissa webbläsningsupplevelser av hög kvalitet till förmån för säkerheten. Jag har granskat Tor-webbläsaren och ger mina resultat i den här artikeln så att du kan läsa!

Tor Browser

tor webbläsare

tor browser

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 30.November 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

torproject.org

Tor-projektet fick inte sin 501©3 ideella certifiering förrän 2006, men forskningen och kodningen som ledde till begreppet "lökdirigering?" började i mitten av 1990-talet.
För att bättre förstå hur Tor kan gynna eller hindra din TV- och filmströmningsupplevelse, låt oss först utforska visionen, filosofin och den centrala idén bakom Tor-projektet. Eftersom mer och mer av våra data köps och säljs till företag har många av oss kommit att värdesätta vår integritet online, vilket är just därför Tor-projektet skapades.
Om du tittar på avsnittet Om Torproject.org ser du att utvecklarna, forskarna och grundarna som har gjort Tor möjligt är en mångsidig grupp människor. Alla människor som har varit involverade i Tor delar en tro: privata internetanvändare bör ha tillgång till en ocensurerad webb.
Tor är ett anonymitetsverktyg online som skyddar användarnas integritet. Det gör det möjligt för människor att surfa på internet utan att spåras eller identifieras.

Historia

1995 började forskare vid US Naval Research Lab ifrågasätta om det skulle vara möjligt att skapa en anonym webbläsningsupplevelse. Från denna fråga utarbetades de första mönstren för det som skulle bli känt som ett löknätverk.
ett löknätverk är en form av digital säkerhet. För att skapa ett löknätverk måste internetanvändare dirigera sin trafik genom många olika servrar för att hålla sina data säkra och krypterade. Detta liknar hur Tor-webbläsaren fungerar idag - ett löknätverk är en form av digital säkerhet.
En ?lök? nätverket består av att dirigera internettrafik genom så många olika servrar som möjligt och kryptera data ständigt längs vägen. Mer eller mindre är det så här dagens Tor-nätverk fungerar. Det är därför det ibland kallas ?lök? routing - den består av lager och lager av kryptering och integritet.
Många år gick och många försök genomfördes. Löknätverk visade sig vara framgångsrika och de tre männen som skapade det första löknätverket hade åstadkommit det som tidigare ansågs vara omöjligt: en decentraliserad, 100% privat version av internet. Löknätverk visade sig framgångsrikt kunna kringgå regeringens brandväggar (och därmed kringgå censurlagar). Detta ledde till att Tor-projektet blev en ovärderlig resurs för aktivister, journalister och revolutionärer som levde under diktaturer i mitten av 2000-talet.
År 2006 släpptes Tor-webbläsaren - som ger större anonymitet på internet - officiellt som fri programvara. Den är fortfarande tillgänglig för nedladdning och användning idag utan att någon registrering krävs. Precis som andra webbläsare med mindre anonymitet (Chrome, Firefox, etc.) är allt Tor kräver en snabb nedladdning. Nätverkets omdirigering och kryptering görs automatiskt åt dig av webbläsaren själv.
Tors mycket framgångsrika krypteringskraft har lett till utvecklingen av några av de mörkare aspekterna av webben, som kan nås via dess decentraliserade nätverk. Detta nätverk har blivit en hotspot för olaglig verksamhet, ironiskt nog, på grund av dess ursprungliga syfte som ett sätt att skydda amerikansk militär personal. Federala myndigheter har blivit alltmer oroade över detta skuggiga område på internet och de aktiviteter som förekommer där.
Det vore oansvarigt att diskutera den mörka webben utan att ge ett varningens ord. Detta kan vara en farlig och potentiellt traumatiserande underliv på internet att tillfälligt bläddra runt. För att uttrycka det på ett sätt finns det innehåll att hitta här som inte kan ses. Så om du ska använda Tor-webbläsaren, var försiktig. Det är i allmänhet inte tillrådligt att klicka runt på slumpmässiga länkar som finns på den mörka webben. Med det sagt, om du bara vill använda Tor för att privat och anonymt strömma från webbplatser som du redan känner till och litar på, har du inget att oroa dig för.

Design

Om du funderar på att ladda ner Tor kanske du är intresserad av hur det ser ut och hur det fungerar. Designen är inte olik Google Chrome, och layouten är nästan identisk - vilket är bra eftersom det betyder att det inte tar lång tid att vänja sig vid den nya webbläsaren. Det kommer inte att behövas mycket för att du ska lära dig (eller lära dig) för att börja strömma dina favoritprogram och filmer på Tor.
Du hittar din samling flikar högst upp i webbläsaren, som du kan klicka mellan och flytta runt som du förväntar dig. I det övre högra hörnet av webbläsaren hittar du en rullgardinsmeny för inställningar, där du kan komma åt ditt bibliotek med sparade webbplatser och innehåll, en lista över dina inloggningar och lösenord, tillägg, sidvisningsalternativ etc. En sak som dock kan saknas särskilt i den här menyn är en historikknapp - eftersom det är en del av poängen med Tor, spårar den inte din historia.

Skrivbords- och mobilupplevelse

När det gäller den faktiska användarupplevelsen är Tor lika intuitiv som de bästa icke-krypterade webbläsarna där ute. Det är lätt att använda och bekant, alla snabbtangenter är desamma, och du behöver inte lära dig något nytt för att få ut det mesta av det. Dessutom, oavsett om du använder skrivbordsversionen av mobilappversionen av Tor, är du garanterad en smidig och pålitlig upplevelse.
Det finns dock några nackdelar med Tor som andra webbläsare inte nödvändigtvis skapar. Du kommer sannolikt att märka en fördröjning i laddnings- och buffringstider. Detta är bara ett nödvändigt pris att betala för integritet, tyvärr. Detta beror på det faktum att, som jag skisserade tidigare, karaktären av ett decentraliserat nätverk är att ständigt kryptera och kryptera dina data över ett massivt servernätverk. Så dina data måste skickas ut över många servrar och krypteras flera gånger innan de kan komma tillbaka till dig. Detta kommer naturligtvis att ta längre tid än om dina data skickas en plats och tillbaka omedelbart, okrypterade.
Detta kan naturligtvis vara frustrerande för alla som gillar att strömma HD-videoinnehåll. Faktum är att du till och med kan finna dig själv växande otålig med buffringshastigheterna för strömmar av lägre kvalitet. Men att bestämma om du ska använda Tor eller inte kommer förmodligen att baseras på hur mycket du värdesätter din integritet online. Det vill säga, vad är du mer orolig för - hastigheten att ladda ner och strömma innehåll eller en helt krypterad privat onlineupplevelse?
Med det sagt kan du fortfarande dra nytta av de flesta klockor och visselpipor som en traditionell webbläsare erbjuder. Även om dina data inte kan spåras kan du fortfarande skapa och spara bokmärken och inloggningsinformation. Det finns också tillägg tillgängliga för Tor. Det bör dock noteras att Tor-projektet själv inte rekommenderar att du använder dem? Även om vissa tilläggsutvecklare kan komma åt dina data kan Tor inte reglera vad dessa tilläggsprogramutvecklare gör med dem. Därför kan en annonsblockerare användas med Tor men det kan potentiellt ångra hela syftet med att använda Tor i första hand; det kan äventyra din integritet.

Slutsats

I slutändan är Tor ett utmärkt verktyg för att hålla dina data anonyma och krypterade, men om du letar efter en snabb och förlustfri streamingupplevelse kanske du inte är bäst betjänad av att använda Tor. Återigen kommer det ner till vad du värdesätter mest när det gäller din online-upplevelse. Om integritet är viktigt för dig är Tor vägen att gå. Annars kan du vara bättre att använda Chrome eller Firefox.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Tor Browser

tor webbläsare

tor browser

Tor Browser free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Torproject.org är källan till allt Tor. Tor-projektet är en ideell organisation som främst fokuserar på att skapa ett privat, decentraliserat, helt anonymt internet via sin ultra-privata webbläsare, Tor. Även om användare får en oöverträffad nivå av integritet med hjälp av Tor-webbläsaren, kan de offra vissa webbläsningsupplevelser av hög kvalitet till förmån för säkerheten. Jag har granskat Tor-webbläsaren och ger mina resultat i den här artikeln så att du kan läsa!

Om oss     Villkor     Kontakta oss