Premier League
om 2h31m
Premier League
om 2h31m
Premier League
om 2h31m
Premier League
Sö 17:30
Champions League
Ti 18:45
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

TVGuide free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

TV Guide.com tillhandahåller en digital plattform som liknar det du ser på din TV, förutom att den är mycket bredare och innehåller strömmande innehåll och information om dina favoritprogram. TVGuide ger sina användare en omfattande plattform som är väl kuraterad med senaste nyheter och skvaller kring underhållningsindustrin.

Tvguide

tvguiden idag

tvguiden igår

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

tvguide.com

TV Guide är inte bara en källa för TV-listor, det erbjuder också innehåll till sin publik bortsett från de allmänna funktionerna.

Vad är TVGuide.com?

TVGuides mål är att göra upplevelsen av att titta på TV rolig och informativ för hela familjen. TVGuide är ett digitalt mediemärke som ger fansen en fantastisk upplevelse genom att detaljera allt innehåll som finns tillgängligt på plattformen. TVGuides team av redaktörer ser till att du får ärliga recensioner om programmen innan du tittar på dem. Dessutom ger de rekommendationer, djupintervjuer, senaste nytt, korta klipp och smarta sammanfattningar så att du kan fördjupa dig i den massiva poolen av TV-innehåll. TVGuides mål är att göra upplevelsen av att titta på TV rolig och informativ för alla i familjen.

Historia

TVGuide började som en veckotidning som tillhandahöll programlistor. Tidningen finns fortfarande kvar, och den täcker TV-lästa nyheter, skvaller, kändisintervjuer och filmrecensioner. Webbplatsen ägs av CBS Interactive, och de digitala tillgångarna förvaltas av ViacomCBS. Detta företag står bakom allt redaktionellt innehåll du ser på TVGuide.

Varför ska du strömma på TVGuide?

Jag älskar hur TVGuides bevakningslista låter dig lägga till dina favoritprogram, sportlag, kändisar och filmer för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad med täckningen. Bortsett från detta urval kan du till och med välja när du vill titta på innehållet och hur du vill titta på det. TVGuide gör det extremt enkelt att hitta TV-program. Med hjälp av plattformen kan du få tillgång till nyheter och annat innehållsmaterial var som helst och när som helst.

Tillgänglighet för fullständiga avsnitt

Om du använder TVGuide-appen kan du titta på hela avsnitt av TV-program tillsammans med filmer om du prenumererar på någon av följande tjänster - Hulu, ABC, HBO Go, CBS, Max Go, iTunes och Crackle. Du kommer också att se innehåll uppdaterat i realtid vilket gör att du kan hålla dig uppdaterad om nytt innehåll på webbplatsen.

Bra ytterligare funktioner

Du kan använda TVGuide för att ställa in varningar så att du inte missar någon direktsändning. Du kan lägga till program i bevakningslistan, dela det du tittar på med dina vänner på sociala medieplattformar och använda tre praktiska filter - Nya program, trender och bevakningslista.

Exklusivt innehåll

com - TVGuide.com lovar att vara din one-stop-källa för alla saker tv. TVGuide.com är en webbplats som ger tittarna ytterligare innehåll som inte finns på andra webbplatser. Detta innehåll kan innehålla exklusiva intervjuer, täckning före eller efter evenemanget och bitar som är specifikt kuraterade för TVGuide.com användare. Detta gör det möjligt för tittarna att hitta skäl att ställa in TVGuide.com oftare, eftersom de alltid kan hitta något nytt och intressant där. Från senaste nytt till reportage, TVGuide.com har allt och lovar att vara den ultimata källan för allt som rör tv

Ett enda konto

Detta är inte en banbrytande funktion, men det är praktiskt om du inte vill skapa massor av ID och vill länka alla dina familjemedlemmar under ett paraply. I likhet med Netflix kan du skapa olika konton för varje familjemedlem så att det finns innehållsdiskretion till god effekt.

TVGuide i olika länder

TVGuide ägs av Viacom CBS, men det används över hela världen som en ordagrann för tidskrifter och annat publiceringsmaterial. Låt oss kolla in några!
TV-veckan: 1980 gick TV-guiden samman med en konkurrent för att bilda TV Week. Logotypen för TV Guide liknar TVWeek.
Nya Zeeland: En tidning som heter TVGuide publicerades först i Nya Zeeland 1998 av Fairfax Media. Det är för närvarande den största upplagan av tidningen i Nya Zeeland, och den publiceras av Fairfax Media.
Kanada, Mexiko och Italien har sina egna versioner av TV Guide som kallas TV Guides (Mexiko) och Guides to TV (Italien). Dessa guider täcker samma information.

Design

TVGuide är en webbplats som jag förväntade mig att TV.com skulle vara. Den har ett rent gränssnitt och en elegant design, vilket gör den till en av de bästa webbplatserna i denna nisch. En ordentlig hemsida banner med stödjande texter tillsammans med väldefinierade menyer och kategorier gör TVGuide till ett av de bästa alternativen för TV-fans.

Rubrik

Rubrikavsnittet smälter väl in i hemsidans banner. Det finns ett sökfält där du kan söka efter vilken TVGuide du vill. Förutom det hittar du fem alternativ - Recensioner, Upptäck, Listor, Nyheter och Min bevakningslista. Var och en av dessa kategorier har en rullgardinsmeny som leder dig till den inre sidan. Även om du klickar på "Min bevakningslista?" får du två alternativ i ett rullgardinsformat - logga in och titta på listan.

Hjälte avsnitt

Jag älskar hur rubriken flyter rakt in i hjälteavsnittet. Det mörka lagret på banderollen hjälper verkligen texterna att sticka ut. Även om det inte finns några skjutreglage som markerar de bästa programmen, har jag inga klagomål angående layouten eller utseendet och känslan av det här avsnittet.

Kropp

Kroppsdelen av webbplatsen innehåller fyra miniatyrbilder med innehåll från olika nätverk. Var och en av miniatyrerna har en liten synopsis under den.
Om du fortsätter att bläddra förbi annonserna hittar du snabblänkarna och de senaste nyheterna. Under avsnittet snabblänkar kan du komma åt nyhetsbrev, TV-premiärdatum, podcast för ungkarlssammanfattning och förnyade eller avbrutna alternativ. Om du fortsätter att bläddra förbi annonserna får du scoops om olika TV-program följt av ännu ett nyhetsavsnitt. Slutligen skulle du hitta den första sponsrade innehållsannonsen som inte stör din upplevelse som de på TV.com.

Sidfot

Sidfoten känns lite rörig, men är fortfarande bättre än TV.com. Du hittar ikoner för sociala medier högst upp följt av alternativ som "Hjälp?", "Media Kit?", "Upphovsrättspolicy?", "Om oss?", "Webbplatskarta?", "RSS?" och "Mobil?" precis under. Om du vill ladda ner appen kan du använda klicka på ikonen Google Play Store och App Store till höger.

Inre sidor

De detaljerade sidorna på varje inre sida är fantastiska. Det finns olika banners och färgkombinationer som stöds av knappar i ett liknande färgschema. Den ansträngning som gjordes för att utforma dessa sidor är uppenbar. Om du bläddrar nedan hittar du en lista över kanaler som du kan klicka för att komma åt.

Innehåll

TVGuide har ett mer expansivt bibliotek än TV.com främst för att det finns Viacom-kanaler där också. Du kan hitta de mest livliga programmen i nätverket med serier från företag som Netflix, USA, Vudu, iTunes, Google Play, Hulu, HBO, Viacom och CBS för att nämna några. Således kan du hitta populära serier som ? Big Bang-teori?, ? Seinfeld?, ? Konstigare saker?, ? Frontlinjen?, ? Modern familj?, ? Överlevande?? Locke & Key?, ? Ungkarlen?, ? Greys anatomi?, ? Chicago Fire? och? Det här är vi?.

Stationär / mobil upplevelse

Jag streamade TVGuide på mobilsajten och det var en bra upplevelse. Jag kände mig frestad att ladda ner appen, men det var ett av de bästa besluten eftersom det känns så mycket bättre att navigera i appen. Du kan hitta allt så enkelt och det finns inget krångel med att länka din streamingtjänst när du använder en app.

Planer och prissättning

TVGuide är en gratis tjänst, men du kan inte strömma hela avsnitt och innehåll på plattformen om du inte länkar ditt konto. Således är de fullständiga avsnitten inte gratis.

Förslag jag har för TVGuide

Efter att ha läst några recensioner verkar det som om folk inte riktigt gillar korta trailers och en webbplats fylld med annonser. Dessutom har många hävdat att guiderna är felaktiga. Om så är fallet bör laget undersöka det. Ett annat förslag jag skulle göra är att lägga till ett feedbackalternativ eller hjälpkolumn som användare kan använda.

Slutsats

Om du är ett av att titta på TV-innehåll och njuta av nyheter, skvaller, trailers och annat material, är TVGuide definitivt den webbplats du bör följa i USA. Det erbjuder stor täckning av underhållningsindustrin, särskiltshows som finns tillgängliga på deras plattform.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Tvguide

tvguiden idag

tvguiden igår

TVGuide free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

TV Guide.com tillhandahåller en digital plattform som liknar det du ser på din TV, förutom att den är mycket bredare och innehåller strömmande innehåll och information om dina favoritprogram. TVGuide ger sina användare en omfattande plattform som är väl kuraterad med senaste nyheter och skvaller kring underhållningsindustrin.

Om oss     Villkor     Kontakta oss