Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 13:00
Svenska Cupen
Lö 15:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

uBlock Origin free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Ublock ursprung är en kraftfull annonsblockerare som har alla funktioner som skaparen av uBlock ville att den skulle ha ? vaksam, gratis, öppen källkod och omärklig för betalda "acceptabla annonser". Om du letar efter en annonsblockerare som är lika kraftfull som den är anpassningsbar, bör du definitivt kolla in uBlock Origin.

Ublock Origin

ublock origin download

ublock origin element zapper permanent

ublock origin extra

ublock origin pluto tv

ublock origin tv

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 22.Februari 2024
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

ublockorigin.com/

Ingen gillar annonser. De är irriterande, påträngande och involverar ofta försäljning av personuppgifter. Det är ingen hemlighet att många annonser vi ser online är resultatet av att ett annat företag säljer våra personuppgifter. Annonser och reklamfilmer har länge varit en av de saker vi bara har haft att göra med, motvilligt.
Det har skett en ökad pushback mot annonser och reklam de senaste åren på grund av det överflöd av teknik vi har till vårt förfogande, liksom det faktum att företag har börjat missbruka sin reklamkraft. Reklam har blivit en lönsam affärsmodell på egen hand, snarare än att användas som ett sätt för medieföretag att tjäna extra pengar.
Annonser är nu kärnan i hur företag bedriver sin verksamhet. Så här har medieinnehåll och många onlinetjänster blivit "gratis". Med andra ord får användare till exempel titta på videor på YouTube utan att behöva betala en månadsavgift. Den som är villig att stå ut med YouTubes aggressiva reklamtaktik behöver inte betala med sin dollar; de måste bara betala med sin tid för att visa annonser.
Många sociala medier säljer våra personuppgifter till annonsörer för att tjäna mer pengar. Det är här de riktiga pengarna finns i big data-branschen. Webbplatser som Facebook och Instagram säljer våra personliga intressen och webbhistorik till ett antal företag som sedan använder denna information för att sälja oss produkter som statistiskt sannolikt kommer att önskas av oss.
Jag tycker att det är ett grovt intrång i privatlivet och oetiskt när varumärken lägger upp annonser på Instagram som är specifikt anpassade för mig.
Många människor befinner sig oförmögna att undvika reklam online på grund av beroendet av sociala medier. Men när man tittar på frågan ur ett bredare perspektiv är användningen av annonsblockerare ett bättre sätt att gå eftersom annonser är allestädes närvarande på internet. Lyckligtvis finns det annonsblockerare som är av hög kvalitet och kraftfulla, så att användare kan undvika oönskade annonser utan att helt dra sig tillbaka från internet.
Kanske har du en annonsblockerare av något slag. Under lång tid använde jag de standardtillägg som erbjuds av de flesta större webbläsare. Dessa visade sig dock inte vara tillräckligt starka - särskilt när de ställdes mot de extremt annonstunga gratis streamingwebbplatserna som jag gillar att använda. Så småningom kom jag på att om jag ville fortsätta använda dessa gratis strömmande webbplatser (och njuta av dem), skulle jag behöva hitta något bättre.
Jag hittade uBlock Origin genom en sökning på internet. Det är ett plugin som är gjort för att användas med webbläsare som Firefox och Chrome. Det påstås vara bättre än andra annonsblockerande plugins eftersom det inte tillåter "acceptabla annonser". Den främsta anledningen till att jag valde att använda uBlock Origin var att det var gratis och öppen källkod. Jag vet att det inte finns några vinster involverade i dess utveckling, så jag kan lita på att det kommer att vara effektivt när man blockerar annonser.

Historia

Detta var inte alltid fallet för uBlock, som utvecklades från den ursprungliga programvaran, uBlock. Hela anledningen till att uBlock Origin kom till (som en utveckling av den ursprungliga programvaran, uBlock) var som en återgång till form, en återgång till ursprunget till vad uBlock ursprungligen var tänkt att vara: en helt fri och öppen källkod ad-block-programvara.
I april 2015 överförde den ursprungliga utvecklaren av uBlock, Raymond Hill, projektets officiella arkiv till Chris Aijoudi. Hill gjorde denna överföring på grund av frustration som kom från att hantera förfrågningar. Omedelbart, efter denna överföring, gafflade Hill uBlock själv och fortsatte sina anti-reklaminsatser under sin nyligen gafflade programvara. Denna programvara skulle senare bli känd som uBlock Origin. För närvarande är det 100% separat från uBlock of Aijoudi.
Efter att ha upphört med utvecklingen 2015 började uBlock (som nu ägs av AdBlock) tillåta "acceptabla annonser" i juli 2018. Från och med februari 2019 tillät programvaran annonser baserat på mottagna betalningar.
Trots klagomål förblir uBlock Origin en oberoende enhet som inte accepterar pengar för att tillåta annonser. Det är en av de sista levande annonsblockerarna med integritet.

Design

Det finns inte mycket att tala om när det gäller utformningen av uBlock Origin, eftersom det är ett webbläsartillägg. Ändå var det [användarvänliga], lätta och snabba att installera tillägget intuitivt, användarvänligt och dök snabbt upp i Google Chrome. När jag lade till tillägget kunde jag omedelbart använda det - som många VPN-tjänster har tillägget en stor strömbrytare högst upp i rullgardinsmenyn. Slå snabbt på eller av uBlock Origin enligt dina behov.
Under strömbrytaren finns en uppsättning funktioner samt några grundläggande data om vad uBlock Origin har gjort. Det finns en minimalistisk design så att du enkelt kan förstå hur du använder uBlock Origin och se hur effektivt det har varit.

Innehåll och funktioner

Aktiv röst: Annonsblockerare som uBlock Origin ger användarna mer kontroll över vilka annonser som blockeras och hur de blockeras. Dessutom är det en av de mest funktionsrika annonsblockerarna jag har sett.
För att permanent blockera popup-fönster och annat påträngande webbinnehåll kan du välja mellan ett antal förinställda alternativ eller skapa ditt eget. Du kan också välja att selektivt inaktivera vissa funktioner, som annonser, kosmetisk filtrering eller JavaScript. uBlock Origin är inte bara för att blockera annonser; det ger dig fullständig kontroll över din onlineupplevelse.
Med Element Zapper Mode kan du klicka på specifikt innehåll på en webbsida och zap det för att eliminera det! Detta är en extremt kraftfull funktion som låter dig ta bort allt innehåll från en webbplats med bara några få klick. Klicka bara på något innehåll på en webbplats och se det försvinna framför dina ögon!

Mobil och stationär upplevelse

Tyvärr verkar det inte som om det finns en mobilversion av uBlock Origin tillgänglig. Detta är olyckligt, eftersom det finns få solida annonsblockerare för mobila enheter. Det betyder att mobil webbläsning vanligtvis översvämmas av annonser - det är en vild djungel av kommersialism. Visst, om du är en teknisk wiz kan du räkna ut en lösning för Android ? men om du använder iOS är du typ av SOL.

Priser och planer

Som jag nämnde tidigare är uBlock Origin en 100% gratis programvara som kan justeras efter eget tycke. Den har också öppen källkod tillgänglig på Git Hub, så om du tycker om det rekommenderar jag starkt att du överväger en donation. Vad du än har råd att ge kommer att hjälpa till att visa din uppskattning och hjälpa till att se till att Hill och uBlock Origin fortsätter att tillhandahålla den bästa annonsblockeringstjänsten på webben idag.

Förslag som jag har för uBlock Origin

Ärligt talat har jag inte många klagomål. Det enda som skulle vara trevligt är dock om det var lättare att ångra enskilda åtgärder som begåtts med förlängningen. Till exempel, om jag använder element zapper och jag av misstag zap fel element, borde jag kunna ångra den åtgärden utan för mycket besvär. Jag kämpade dock för att ta reda på hur man un-zap (om det är möjligt alls).
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor Populara sokfragor

Ublock Origin

ublock origin download

ublock origin element zapper permanent

ublock origin extra

ublock origin pluto tv

ublock origin tv

Om oss     Villkor     Kontakta oss