Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

VH1 free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Video Hits 1 är ett mycket framgångsrikt kabelnätverk som har funnits i många år. Det är hem för många klassiska musikvideor, och du kan komma åt allt innehåll på Vh1-webbplatsen och appen. Jag har skrivit en recension om det så att du kan lära dig mer!

Vh1

vh1

vh1 login

vh1 sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

vh1.com

VH1 var en av de enda kanalerna på grundläggande kabel under slutet av 80-talet och början av 90-talet som ägnade sig åt att spela musikvideor. Det sände också några av de mest ikoniska programmen i musikhistorien, till exempel "Pop Up Video", "Vh1 Story Tellers", "Behind the Music" och "VH1 Legends". När det gäller underhållningsnyheter är VH1 en institution i branschen.
Det kan vara svårt att överskatta det inflytande VH1 har haft på musik och underhållningsnyhetsvärlden. Inte bara är deras äldre shower en del av det som har gjort dem igenkännliga, men de har också lyckats anpassa sig och förändras med tiden. De är fortfarande relevanta och populära idag, även efter flera decennier av existens.
Vh1: s senaste shower som Love and Hip Hop, Wild?n Out, RuPaul's Drag Race och Martha and Snoop's Potluck Party Challenge säkerställer dess framgång genom det föränderliga landskapet i samtida medier.
Vissa företag kunde inte framgångsrikt göra övergången till internetåldern, särskilt de som uppnådde berömmelse på 1980- och 90-talet. Vh1 kunde dock framgångsrikt omprofilera sig för en mer ungdomlig publik samtidigt som den behöll sin integritet.
Dessutom har webbplatsen en mängd resurser, till exempel videointervjuer och exklusiva konsertfilmer, som kan ge dig en mängd information om dina favoritartister. Idag är Vh1.com starkare än någonsin. Med ett varierat utbud av innehåll är Vh1 en pålitlig webbplats för alla som letar efter musik- och underhållningsnyheter eller för att titta på favoritprogram som inte finns på Netflix eller Hulu. Dessutom har Vh1 en mängd resurser som videointervjuer och exklusiva konsertfilmer som kan ge dig värdefull information om dina favoritartister.

Historia

Först syftade Vh1 till att skilja sig från MTV. De ville ge ett mer mjukt och lättsamt utlopp för musikfans. Det är därför de fokuserade på artister som Olivia Newton-John, Tina Turner, Carly Simon, Elton John, Kenny Rogers, Kenny G, Fleetwood Mac, Eric Clapton och Billy Joel under sina första år.
I ett försök att vädja till en mer mogen publik försökte MTV fungera som en musikvideokanal för 18-35-åringar. Tillsammans med att spela musikvideor som skulle tilltala denna demografiska, sände MTV också oldies under denna tidsperiod, till exempel Motown och vintage konsertfilmer från 1960-talet.
Detta är den form från vilken Vh1 skulle skapa ett decennier långt imperium av musikinnehåll och nyheter. Därifrån var det bara naturligt för Vh1 att bygga vidare på sin redan väletablerade grund av legendarisk och klassisk musik genom retrospektiva program som Vh1 Legends och Behind the Music - filmiska funktioner och profiler av artister med sanna arv.
Med sekelskiftet har Vh1 beslutat att helt ändra sitt fokus genom att byta till en mer social media-vänlig lista över program som Wild?n Out - en varietéshow inspirerad av rapstridskultur.

Design

Webbplatsen har en väl utförd design. Rena linjer och en organiserad struktur framgår av dess layout. Dessutom är Vh1: s minimalistiska svartvita tema attraktivt. Om jag var tvungen att använda ett ord för att beskriva dess design, skulle jag säga "elegant".
VH1 ger en tydlig och koncis menyrad högst upp på sidan som ger omedelbar åtkomst till Program, App och Titta på Live TV. Det finns inga överflödiga funktioner eller klumpig design på VH1.com; det är enkelt och okomplicerat med mycket innehåll att bläddra i när du rullar ner.

Innehåll

Vh1 är en nyhetssajt för musik och underhållning som erbjuder sina egna program för att uppdatera sitt innehåll. Majoriteten av vad webbplatsen har att erbjuda är uppdateringar om sina program, med mycket få allmänna musiknyhetsartiklar. Längst ner på sidan finns ett litet avsnitt för trendiga artiklar från sponsrade webbplatser från tredje part, men dessa verkar främst gälla Vh1-programmering. Sammantaget skulle jag säga att Vh1 är lite närsynt när det gäller innehållet.
Med det sagt, om ditt primära intresse är att kunna hålla jämna steg med dina favorit Vh1-program, gör deras webbplats och app det så enkelt och bekvämt som möjligt. Så länge du har en kabelleverantör, det vill säga. Men som det är fallet med de flesta TV-kanaler som blivit strömmande webbplatser, låter Vh1 dig logga in via din kabelleverantör för att titta på alla deras redan sända program, samt ställa in för att titta på Vh1 live genom att klicka på knappen "Titta på Live TV" högst upp på sidan.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Som jag berörde tidigare är Vh1-webbplatsen en av de bäst utformade tillgängliga. Vad du hittar här är en strömlinjeformad webbupplevelse oavsett om du besöker på din stationära dator, smartphone-webbläsare eller använder den stiliserade och effektiva Vh1-appen. Oavsett din digitala ledning erbjuder Vh1 optimerad webbplatsdesign och live och förinspelad streaming av program med små eller inga problem. För ett kabelnät som började tillgodose nostalgi på 1980-talet har Vh1 varit förvånansvärt framgångsrikt för att hålla jämna steg med alla bekvämligheter i den moderna världen.

Prissättning och planer

Det finns inte så mycket som jag kan säga när det gäller prissättningen av Vh1. Detta beror på att Vh1 inte erbjuder sin egen prenumerationstjänst. Åtminstone inte när detta skrivs. För att njuta av allt som Vh1 har att erbjuda kommer din prispunkt att vara vad ditt kabelföretag debiterar dig. Så om du redan betalar en månatlig kabelräkning är du redo att gå. Med det sagt, om du är en av de miljontals "sladdskärarna"? i världen som har avstått från traditionell tv i stället för alla streamingtjänster som finns tillgängliga nuförtiden kanske Vh1 inte finns i korten för dig.

Förslag som jag har för VH1

Först och främst skulle jag vilja se Vh1 förgrena sig lite mer. Jag förstår att de främst är ett kabel-TV-nätverk och förväntas vara mest bekymrade över sin egen programmering ? men det skulle vara trevligt om de också skulle erbjuda lite mer för oss som inte har en kabelplan. Fler underhållnings- och musiknyhetsartiklar, debattartiklar, listiklar och tankestycken skulle vara ett välkommet tillskott till vad den här webbplatsen redan har att erbjuda.
Jag skulle vilja se VH1 börja tillåta användare som inte har ett kabelabonnemang att registrera sig för prenumerationer för att titta på åtminstone en del av innehållet på den här webbplatsen. Detta är trots allt framtidens väg, och VH1 bör anpassa sig till de förändrade tiderna.

Slutsats

Sammantaget, om du letar efter ett sätt att komma åt VH1: s nuvarande innehåll när som helst, dag eller natt, kommer den här webbplatsen och appen att göra det enkelt. Du kanske inte hittar mycket allmänt musik- och underhållningsinnehåll utanför VH1-universum, men för allt som rör VH1 blir det inte mycket bättre än så här.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Vh1

vh1

vh1 login

vh1 sverige

VH1 free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Video Hits 1 är ett mycket framgångsrikt kabelnätverk som har funnits i många år. Det är hem för många klassiska musikvideor, och du kan komma åt allt innehåll på Vh1-webbplatsen och appen. Jag har skrivit en recension om det så att du kan lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss