Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Viki free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Viki.com är en unik streamingtjänst som är gratis att använda och kräver ingen registrering. Användare kan strömma hundratals koreanska och kinesiska filmer och TV-program direkt, utan annonser eller avbrott. Men för hardcore-fans som vill få tillgång till exklusivt innehåll erbjuder Viki också premiumprenumerationer. Den dedikerade gemenskapen av undertextskapare och tittare här är perfekt för dem som vill hålla sig uppdaterade om alla de senaste koreanska och kinesiska drama och filmer. Viki kan bara vara den bästa streamingwebbplatsen för dig!

Viki

rakuten viki sverige

japansk teknikjätte

is viki free

my id is gangnam beauty imdb

viki log in

viki pass gratis

viki pass standard gratis

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

viki.com

Det verkar som om varje ny premiumstreamingtjänst släpps varje dag. Numera vill varje TV-nätverk och filmstudio ha en bit av kakan. Förr eller senare kan jag inte låta bli att undra om tjusningen med premiumstreamingtjänster kan blekna. Det börjar kännas mindre som en bra affär, som det gjorde när du bara behövde oroa dig för att betala för Netflix, Hulu och Amazon Prime Video. Dessa dagar, med alla som startar sina egna premiumströmmingssajter, verkar det bara som kabel-TV men dyrare.
Många gratis filmströmmingssajter har nyligen kommit till, och för varje ny premiumströmmingswebbplats finns det minst en gratis streamingwebbplats under utveckling. Oavsett om dessa gratis strömmande webbplatser stöds av annonser eller erbjuder freemium-nivåer, uppskattar jag att de kommer in i viken som Viki.
Det finns ingen annan streamingwebbplats som Viki. De är en gratis filmströmmingssajt som går emot kornet, efter den gamla Silicon Valley-filosofin om störningar i en tee samtidigt som de tjänar en växande nischefterfrågan på asiatiskt innehåll runt om i världen.
Även om Viki inte specialiserar sig uteslutande på asiatiskt innehåll, erbjuder det ett brett sortiment av sydkoreanska och kinesiska drama gratis, samt gratis filmer. Med sitt huvudkontor i USA har Viki en stor chans att bli den bästa asiatiska streamingtjänsten på marknaden.
Viki är ett japanskt teknikföretag som har kontor i både USA och andra länder runt om i världen. Dess fullständiga namn, Rakuten Viki, nickar till sitt moderbolag, Rakuten, som är en japansk teknikjätte. Så strängt taget skulle ett amerikanskt företag inte vara helt korrekt när man hänvisar till Viki. Viki är dock ett av de företag som består av ett brett spektrum av kulturer och representeras i sin tjänst och publik av människor från hela världen. Förutom sitt amerikanska huvudkontor har Viki också kontor i Seoul, Singapore, Tokyo och Japan.
Vad gör Viki till en så unik gratis film- och TV-streamingwebbplats? Svaret ligger i dess namn. Enligt sin webbplats uttalas Viki som wiki, vilket hänvisar till användningen av volontärer när det gäller innehållshantering. Detta är ett spännande och tittarbaserat tillvägagångssätt för att driva en streamingwebbplats, en som kan bana väg för en mer interaktiv och praktisk streamingupplevelse i framtiden.
Kärnan i Viki är det sätt på vilket företaget förvärvar och distribuerar innehåll inte nödvändigtvis nytt. Deras premiumsyndikering kan jämföras med Hulus, men skillnaden ligger i vad som händer med det innehållet när det väl är licensierat. Först läggs en serie eller film till i en av webbplatsens kanaler. Därifrån kan innehållet textas av volontärer i samhället. Viki är också den första freemium-streamingwebbplatsen som tillhandahåller underredigering i realtid och redigering av communityinnehåll. Det finns 200 undertextspråk tillgängliga på Viki, och cirka 50 av dem är hotade eller sårbara språk.

Historia

Viki grundades 2007 av entreprenörerna Razmig Havaghiman, Changseong Ho och Jiwon Moon. Den första finansieringsrundan för företaget kom från en Singapore-start, Neoteny Labs. Denna investering finansierades också av Joichi Ito och medgrundaren av Linked In, Reid Hoffman.
Ett år senare fattade företaget ett klokt och smart beslut att flytta verksamheten till Singapore för att dra nytta av generösa statliga subventioner och dess läge som ett livligt panasiatiskt nav. Efter dessa första tre år av utveckling och insamling lämnade Viki sin beta-provperiod 2010 och släppte den kostnadsfria streamingtjänsten för film och TV-serier till allmänheten.
Efter tre år, i september 2013, meddelade företaget att det skulle förvärvas av sitt nya moderbolag, Rakuten. Förvärvet kostade enligt uppgift 200 miljoner dollar.

Design

Viki erbjuder en lättanvänd streamingtjänst utan obligatorisk registrering. Deras bibliotek med program och filmer bläddras enkelt och spelas utan förseningar eller införande av buffring. Detta gör Viki till ett utmärkt val för att titta på gratis tv-program och filmer online.
Tittarupplevelsen är bra på både stationära och mobila appar. Allt är strömlinjeformat och smidigt, så du kan enkelt bläddra bland andra avsnitt och säsonger av en viss serie medan du fortfarande tittar på ett visst avsnitt. Du kan ändra din tittarupplevelse med djupgående, underitringsverktyg och alternativ. Och du kan casta videor från Chrome Cast bara genom att klicka på en knapp.
Biblioteksbläddringslayouten för Viki är ganska standard. Användare kan bläddra efter genre, ämne eller kanal med en sidscrollande layout. Om du någonsin har använt Netflix eller Hulu kommer layout- och surffunktionerna i Viki att vara omedelbart igenkännliga och intuitiva.

Innehåll och funktioner

Viki har en mängd olika funktioner som vanligtvis inte finns på andra strömmande webbplatser. Förutom det ovanliga tillvägagångssättet för community och frivillig underitling har de också inbyggda tidsenliga kommentarer som användare kan slå på eller av. Detta presenterar en aldrig tidigare skådad nivå av samhällsinteraktion för en strömmande webbplats av denna storlek, så att människor kan titta på och kommentera tillsammans med andra. Detta är en genial extrafunktion som hjälper till att skilja Viki från andra strömmande webbplatser för film och TV-serier.
Viki har ett brett utbud av innehåll att erbjuda sina användare, inklusive några av de mest populära drama från Korea och Kina. Detta inkluderar klassiker som The Wolf, The General's Lady, True Beauty, My ID is Gangnam Beauty och mer. Och för användare som vill uppleva originalinnehåll som bara är tillgängligt på Viki Passâa premiumprenumerationstjänst - det finns gott om det också.
Utan tvekan är Viki den bästa asiatiska dramaströmmingssajten. Det är en av de bästa gratis TV- och filmströmmingssajterna online, och deras innovativa tillvägagångssätt kommer säkert att resonera i resten av branschen.

Mobil och stationär upplevelse

Viki-mobilappen är fantastisk. Vikis appar finns på ett brett utbud av mobila enheter och smarta TV-apparater och erbjuder en smidig, intuitiv och användarvänlig tittarupplevelse oavsett var du befinner dig - oavsett om det är i ditt vardagsrum eller på tåget.
Appen är tillgänglig för iOS- och Android-enheter, Roku, Android TV, Apple TV, Chrome Cast och Fire TV. Den har ett genomsnittligt användarbetyg på 4.8 stjärnor på Apple App Store och dess design är bra.

Prissättning och planer

Viki Pass erbjuderanvändare tillgång till allt innehåll på webbplatsen, medan Viki Pass Plus erbjuder användarna exklusivt innehåll, inklusive program och filmer som inte är tillgängliga för dem som inte registrerar sig för premiumtjänsten.
Introduktionspris endast för nya medlemmar. Efterföljande månadspris kommer att vara $ 4.99 / månad. Introduktionspris endast för nya Viki Pass-medlemmar - efterföljande månadspris blir $ 4.99 / månad.
-Lås upp allt Elite-innehåll Lås upp allt innehåll
är endast tillgängligt för dem som har ett betalt medlemskap Det enda sättet att få tillgång till Vikis exklusiva innehåll är genom att ha ett betalt medlemskap.
Netflix är en fantastisk streamingtjänst utan annonser!
Viki Pass Plus är ett månadskort som ger tillgång till allt Viki-innehåll för $ 9.99 / månad. Detta pass ger användarna möjlighet att titta på originalserier, filmer och dokumentärer samt lyssna på ljudinnehåll från Vikis bibliotek.
Lås upp allt Plus-show- och filminnehåll.
Lås upp alla standardprogram och filmer.
-Viki Pass Standard innehåller allt som ingår i Viki Pass Basic-planen Allt innehåll som medföljer Viki Pass Standard-planen ingår i Viki Pass Basic-planen.
Ytterligare timmar av koreansk tv inkluderades av de bästa programföretagen.
en lista med skäl till varför hon anser att hennes företag bör utses till vinnare Kocowa inkluderade en lista med skäl till varför hon anser att hennes företag borde vinna tävlingen.
Både standard- och studentversionerna av Viki Pass kommer med en 7-dagars gratis provperiod. Och studenter erbjuds 20% rabatt för standardversionen av Viki Pass.

Slutsats

Om du älskar koreanska och kinesiska filmer och TV-program är Viki en fantastisk streamingwebbplats som du bör veta om till 100%. Den har högkvalitativ streaming med oöverträffade tillvägagångssätt för community-funktioner och innehållsredigering. Om du är en seriös asiatisk underhållningsbuff rekommenderar jag starkt att du prenumererar som premiumanvändare.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Viki

rakuten viki sverige

japansk teknikjätte

is viki free

my id is gangnam beauty imdb

viki log in

viki pass gratis

viki pass standard gratis

Viki free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Viki.com är en unik streamingtjänst som är gratis att använda och kräver ingen registrering. Användare kan strömma hundratals koreanska och kinesiska filmer och TV-program direkt, utan annonser eller avbrott. Men för hardcore-fans som vill få tillgång till exklusivt innehåll erbjuder Viki också premiumprenumerationer. Den dedikerade gemenskapen av undertextskapare och tittare här är perfekt för dem som vill hålla sig uppdaterade om alla de senaste koreanska och kinesiska drama och filmer. Viki kan bara vara den bästa streamingwebbplatsen för dig!

Om oss     Villkor     Kontakta oss