Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Vimeo free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Vimeo är en videoströmningswebbplats som potentiellt kan konkurrera med YouTube. Om du är trött på annonser, undersökningar och ständigt blir ombedd att uppgradera till en av YouTubes flera premiumtjänster kan det vara dags att du byter till Vimeo. Perfekt för både professionella videografer och avslappnade videostreamers, Vimeo är definitivt värt en titt. Läs min recension för att lära dig mer!

Vimeo

vimeo gratis

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

vimeo.com

Det råder ingen tvekan om att YouTube är den mest populära videoströmningswebbplatsen, med hundratals miljoner användare och användargenererade videor. Det har ett strypgrepp över marknaden, och alla andra webbplatser som försöker konkurrera kommer att ha svårt att göra det.
Många människor runt om i världen har vuxit till att förakta YouTube för dess många reklamfyllda aspekter. För dem som någonsin har tillbringat någon tid på webbplatsen har du förmodligen märkt hur trångt det är med annonser. Du kan inte ens hoppa över dem alla, och vissa videor (särskilt på intäktsgenererande kanaler) har dem inbyggda i hela videon.
Många YouTube-användare har övergett webbplatsen helt och hållet eftersom det är frustrerande att ha flera annonser under en enda video.
Sedan YouTube började blidka annonsörer med annonser har de gradvis ökat antalet annonser och minskat möjligheten för användare att styra vilka de ser. Detta gäller särskilt idag, eftersom jag uppskattar att cirka 30% av din videovisningstid på YouTube spenderas på att titta på annonser.
Många har funnit att YouTube inte längre uppfyller behoven hos dagens tittare. För det första försöker det ständigt driva sina premiumtjänster på användare, även när de inte använder dem. Detta är knappast förvånande, med tanke på YouTubes historia att försöka samla så mycket data om sina användare som möjligt. Och sedan finns det undersökningar som ofta dyker upp i videor - många tittare tycker att de är påträngande och irriterande. Följaktligen har flera konkurrerande videosajter dykt upp i hopp om att stjäla bort en del av YouTubes publik.
Webbplatsen Vimeo är en streamingtjänst som du kan använda för att titta på videor utan annonser. Det finns några viktiga skillnader mellan hur det fungerar och vilka typer av videor som görs på tjänsten. Till exempel måste du betala för att använda tjänsten, vilket kan vara en nackdel för vissa människor. Tjänsten lockar dock en annan typ av videoproducent än YouTube gör, så det kan vara ett lönsamt alternativ för vissa människor. Låt oss ta en titt!

Historia

2004 grundade Jake Lodwick och Zach Klein Vimeo. Lodwick kom på namnet "en lek med ord som skapats genom att kombinera ?video? och ?jag.? Vimeo, bekvämt (eller kreativt) nog är också ett anagram av ordet "film". Således, med ett fängslande namn och en dröm om att förse världen med annonsfri videostreaming, föddes Vimeo.
I juli 2008 började Vimeo ta mer kontroll över vilken typ av videoinnehåll som var värd på sin webbplats. Ursprungligen fick endast videor som inte innehöll pornografiskt innehåll publiceras. Men för att möjliggöra en större mångfald av innehåll utvidgade Vimeo senare denna policy till att omfatta alla typer av videor.
I juli 2008 meddelade webbplatsen som är värd för spelvideor att de inte längre skulle vara värd för dessa videor. De citerade flera skäl till detta beslut, men kärnan i frågan tycktes vara kring längderna som dessa typer av videor tenderade att vara, vilket resulterade i att de åt upp för mycket serverutrymme. I september samma år rensades varje spelvideo från webbplatsen. Men när Vimeo växte i popularitet, och när serverutrymmet blev mer knappt, upphävdes förbudet. Från och med oktober 2014 är spelvideor återigen tillåtna på webbplatsen.
År 2014 blev Vimeo den första streamingtjänsten som erbjöd HD-videor, och i år introducerade de 4K-videostödsteknik. Detta har lett till att nästan alla andra streamingtjänster innehåller 4K-funktioner.
Deras nästa stora drag var ett som de visserligen var lite sena till matchen på. År 2017 tillät de flesta webbplatser användare att ladda upp livevideoflöden. Det var dock inte förrän i september samma år som Vimeo introducerade sin livestreamingsplattform och förvärvade företaget LiveStream för att göra det. Som ett resultat har Vimeo några av de högsta kvaliteten på livestreaming av alla webbplatser, även om det tog lite längre tid att komma dit.

Design

Jag tycker att Vimeos webbdesign är trevligare än YouTubes. Teckenstorlekarna och miniatyrerna är mindre på Vimeo, och avgränsningarna mellan videospelare, beskrivning, kommentarer och föreslagna videor är mycket tydligare.
Jag gillar verkligen hur Vimeos webbplats ser ut. Det är mycket mer visuellt tilltalande än YouTube, och det sätter fokus där det borde vara - på de videor du tittar på. Istället för att bara slå en video på sidan designar Vimeo sin webbplats på ett mycket mer elegant sätt, med rena linjer och snyggt organiserade layouter. Dessa ger en överlägsen webbplatsdesign enligt min mening.

Innehåll

Detta kan vara det första området där Vimeo saknar YouTube när det gäller videovariation. När det gäller antalet videor har Vimeo en mindre gemenskap än YouTube. Detta beror på att det finns färre aktiva användare på Vimeo jämfört med YouTube.
Vimeo har bara 170 miljoner användare. Detta kanske inte verkar som ett mycket litet antal först. Tills du sätter det i konversation med YouTube, som har svindlande 2 miljarder aktiva användare varje månad. Vimeo är alltså bara en liten bråkdel av YouTubes storlek. Tyvärr återspeglar innehållet på Vimeo detta.
Med detta sagt tenderar Vimeo att gynna kvalitet framför kvantitet. Så även om antalet videor och användare är relativt små, är användarbasens streamingkvalitet och stödjande natur där fördelarna med kompromissen spelar in.
Som jag nämnde tidigare erbjuder Vimeo videor i 4K-upplösning, medan många YouTube-videor tenderar att vara korniga. Vimeo har också betydligt snabbare buffringshastigheter, medan YouTube ofta släpar efter och glitches. Dessutom är vimeos gemenskap stödjande, och många av dess medlemmar erbjuder tankeväckande och konstruktiv kritik där det uppskattas, beröm där det är lämpligt.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Även om den traditionella webbläsarwebbplatsen är underbar kan appens funktionalitet behöva förbättras. Det är inte alls så organiserat eller logiskt utformat som webbplatsen är, vilket resulterar i besvärlig surfning. Det har också lite av en inlärningskurva innan du blir helt bekväm med att använda den.

Prissättning och planer

Men om du vill ha möjlighet att ladda upp dina egna videor och dela dem med vänner, eller om du vill skapa mer detaljerat innehåll, är Vimeo Pro något för dig. Förutom Vimeo Basic-planen (som alla kan använda gratis) finns fyra olika planer tillgängliga: annonsfri streaming utan uppladdningsfunktioner; uppladdning begränsad till 10 minuter per video; uppladdning begränsad till 2 GB per månad; och ladda upp obegränsat. Den fria versionen räcker för dem som bara vill ha annonsfri streaming av videor, men om användare vill ha möjlighet att ladda upp sina egna videor och dela dem med vänner, eller om de vill skapa mer detaljerat innehåll, är Vimeo Pro för dem.
Det finns några olika planer som du kan använda Vimeo för att skapa innehåll.
Vimeo Plus är en prenumerationstjänst som kostar $ 7 per månad och ger dig 5 GB lagringsutrymme varje vecka.
Vimeo Pro är en månatlig tjänst som ger dig 20 GB datalagring.
Vimeo Business är en månatlig tjänst som kostar $ 50, erbjuder inga veckogränser och låter dig lagra upp till 5 TB videor.
Vimeo Pro är ett bra värde för $ 75 / månad. Den levereras utan gränser, 7 TB lagringsutrymme och HD-livestreaming.

Förslag som jag har för Vimeo

Några av mina förslag på Vimeos appdesign gör det lättare att navigera och mer intuitivt att skapa och redigera videor.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Vimeo

vimeo gratis

Vimeo free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Vimeo är en videoströmningswebbplats som potentiellt kan konkurrera med YouTube. Om du är trött på annonser, undersökningar och ständigt blir ombedd att uppgradera till en av YouTubes flera premiumtjänster kan det vara dags att du byter till Vimeo. Perfekt för både professionella videografer och avslappnade videostreamers, Vimeo är definitivt värt en titt. Läs min recension för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss