Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

VLC Media Player free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Videolan.org är en fantastisk mediaspelare som är intuitiv, enkel att använda, anpassningsbar och kompatibel med alla filtyper och codec. Dessutom är det gratis att ladda ner och använda. Om du har varit missnöjd med din nuvarande mediaspelare rekommenderar jag att du provar VLC.

Vlc Media Player

vlc ladda ner

vlc media player gratis

vlc player

ladda ner från svt play vlc

ladda ner vlc

media player vlc

video lan player

vlan player

vlc

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 30.November 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

videolan.org

Detta har hänt mig några gånger. Filtypen kan inte identifieras på min fabriksmediaspelare. Jag måste hitta en annan version av filen eller ta reda på hur jag konverterar den.
Det finns en stor chans att du har stött på detta problem tidigare. Anledningen till detta är enkel - datorns mediaspelare är vanligtvis inte utformad för att hantera det stora utbudet av filtyper som finns där ute. Dessutom introduceras nya filtyper hela tiden, och din mediaspelare är inte utrustad för att anpassa sig till denna förändring.
Om du är en film- eller TV-buff är det viktigt att ha en mediaspelare som kan läsa och utföra vilken filtyp som helst. Tyvärr kan iTunes och Windows Media Player inte alltid göra detta.
Jag kan inte rekommendera VLC Media Player tillräckligt för dess mångsidighet och anpassningsförmåga. Oavsett om du letar efter ett dynamiskt och användarvänligt sätt att titta på filmer och program på din stationära dator eller mobila enhet, förenklar och effektiviserar VLC upplevelsen varje steg på vägen.

Historia

Faktum är att VLC allmänt anses vara den bästa mediaspelaren som finns tillgänglig och används av miljontals människor runt om i världen. Video Lan-projektet har sitt ursprung som ett högskoleprojekt 1996. Projektets ursprungliga syfte var att implementera en klient och en server så att digital streaming av parabolantenner över ett högskolecampus skulle vara möjligt. Eftersom VLC har gått utöver denna relativt ödmjuka strävan har den blivit allmänt ansedd som den bästa mediaspelaren som finns tillgänglig. Miljontals människor använder VLC runt om i världen varje dag.
VLC är en skapelse som föddes av studenter vid Ecole Centrale Paris. Det har sedan dess tagits över av bidragsgivare från hela världen. Video Lan Project är en ideell organisation som hjälper till att samordna och implementera VLC-utgåvor. Alla VLC: s utgåvor är gratis, vilket är ovanligt för programvara som släpps av en ideell organisation.
År 2010 började folk arbeta med mobilversioner av mediaspelaren, men det var inte förrän 2011 när den första VLC Media Player-appen släpptes i Google Play Store för Android-användare. Ungefär samtidigt skapade Applidium dock en version av VLC för iOS med fullt godkännande från Video Land Project.
Så småningom uppstod dock en licenskonflikt mellan Apple App Store-policyn och VLC-utvecklaren Remi Denis-Courmant, vilket resulterade i att appen drogs tillbaka från App Store för iOS. Det var inte förrän 2013 som VLC-appen omlicensierades med en mer universellt acceptabel licenskod tack vare tillkomsten av Mozilla Public License-alternativet. VLC har kört starkt på iOS sedan dess.

Design

Om du är bekant med VLC kommer den ikoniska orange trafikkonikonen att vara lätt att upptäcka. Designen inspirerades av trafikkonerna som samlades in av Ecole Centrale Paris? nätverksstudenter när VLC först skapades.
Jag tycker att trafikkonikonen är användbar och lämplig. Jag vet alltid att jag kan använda VLC för att komma förbi eventuella problem jag har med en mediefil. Programmet gör verkligen mycket arbete, så det skulle vara svårt att föreställa sig en mer lämplig ikon för programmet.
Jag tror att det bästa sättet att beskriva mediaspelaren är att den är enkel. Den har några knappar för att spela, pausa, hoppa över och mer. Dessutom finns det en ljudutjämnare som kan anpassas efter eget tycke.
På tal om anpassning, det är en annan sak som gör att VLC Media Player sticker ut. Det är faktiskt lite svårt att tala om design när det gäller detta program, eftersom VLC erbjuder hundratals och åter hundratals fördesignade skinn som gör att du kan göra VLC helt till din egen. Gillar du inte något av skinnen som erbjuds på Video Lan Project-webbplatsen? Det är också okej, eftersom VLC också ger dig möjlighet att skapa anpassade skinn. Utformningen av VLC är verkligen upp till dig. Tja, om du inte kör VLC på Mac OS; tyvärr är skinn ännu inte kompatibla med Mac.

Innehåll

VLC Media Player är en kraftfull mediaspelare som kan spela alla typer av filer. Den kan spela nedladdade filer, skivor, webbkameror och strömmar. Det kan också spela många olika codecs, som automatiskt fungerar utan behov av speciella codec-paket eller omvandlare. VLC är bra för allt från MP2, MP4, FLAC och MP3 till MKV, H.264 och WMV.
Inte bara kan VLC Media Player anpassas med skinn, men det finns också många tillägg som kan användas för att förbättra dess funktionalitet. VLC erbjuder ett bibliotek med dessa tillägg, så att användarna kan hitta vad de behöver och göra VLC till sina egna. Det finns också plugins som utvecklas regelbundet som kan utöka VLC: s kapacitet ytterligare. Så oavsett om du letar efter anpassning eller ytterligare funktioner har VLC dem alla!

Skrivbords- och mobilupplevelse

Jag har aldrig haft några problem med VLC Media Player: s skrivbordsprogram under de senaste 10+ åren. Jag har inte sett ett enda fel eller glitch alls, och det går alltid smidigt på min dator. Den använder minimalt CPU-utrymme och kan spela alla filer med sin högsta upplösning, vilket är bra.
Jag tror att den mobila VLC-appen kan använda lite arbete - åtminstone om vi pratar om iOS-versionen. På Apple Apps Store har VLC för mobil bara ett betyg på tre stjärnor, vilket jag tycker är lämpligt med tanke på apparna relativt klumpig och besvärlig design.
Jämfört med skrivbordsprogrammet, som är mer användarvänligt och anpassningsbart, är mobilappen inte lika tillgänglig eller bekväm. Vissa redesigns behövs för att göra det mer bekvämt och användarvänligt. Det finns dock ingen gratis mediaspelare som är lika mångsidig och välgjord som den här.

Prissättning och planer

En av VLC: s stora egenskaper är att den är öppen källkod och gratis att använda. Det finns inga nivåer eller dolda avgifter att oroa sig för. Från det ögonblick du laddar ner mediaspelaren kan du omedelbart njuta av allt som VLC har att erbjuda. Med detta sagt accepterar Video Lan Project donationer. Så om du upptäcker att du gillar programvaran rekommenderar jag starkt att du lägger in några dollar om du har råd med det. Freeware av denna kaliber är sällsynt, så det bör verkligen stimuleras där det är möjligt!

Förslag som jag har för VLC Media Player

Mitt enda förslag till VLC är att de omarbetar sin mobilapp. Jag skulle vilja se att det mer liknar skrivbordsprogrammet, eftersom det är så lätt att använda. Annat än det, fortsätt med lastbil?
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Vlc Media Player

vlc ladda ner

vlc media player gratis

vlc player

ladda ner från svt play vlc

ladda ner vlc

media player vlc

video lan player

vlan player

vlc

vlc gratis

vlc media player

vlc media player - windows 10 svenska

vlc media player free

vlc media player tv

vlc media player windows 10 svenska

vlc player free

vlc svenska

vlc tv

VLC Media Player free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Videolan.org är en fantastisk mediaspelare som är intuitiv, enkel att använda, anpassningsbar och kompatibel med alla filtyper och codec. Dessutom är det gratis att ladda ner och använda. Om du har varit missnöjd med din nuvarande mediaspelare rekommenderar jag att du provar VLC.

Om oss     Villkor     Kontakta oss