Varldscupen
in --'--''
Varldscupen
1h 12m sedan
Varldscupen
Sö 17:00
Varldscupen
Sö 20:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

VM för bästa målvakt 2022 - Favoriterna för bästa målvakt

Vem vinner priset för turneringens bästa målvakt vid VM 2022 i Qatar? Toppfavoriter till målvakten i finalen 2022?.

Bästa målvakt

bästa målgörare vm 2022

bästa målskytt vm 2022

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotbollsexpert Senast uppdaterad: Söndag, 27.November 2022 — läs på 6 minuter
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

Vem blir den bästa målvakten i VM 2022?

När fotbolls-VM 2022 äger rum i Qatar från 20 november till 18 december 2022 kommer fotbollsfans återigen att titta på de stora stjärnorna som Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Harry Kane och Kylian Mbappé.

Målvakter bleknar så ofta i bakgrunden vid stora finaler, men det är de som kan hålla sitt lag i spelet med sina förstklassiga parader. När det gäller VM-knockoutfasen 2022 kan de bli en stor stjärna senast i straffläggningen.

Men vilken målvakt lyckas spela sig in i rampljuset vid VM i Qatar och utses till slut turneringens bästa målvakt? På den här sidan presenterar vi dig för våra fem toppfavoriter för Golden Glove.

Alisson Becker - Brasilien ??

Det brasilianska landslaget är en av spelbolagens främsta favoriter vid VM-satsningarna 2022 och därför är det inte förvånande att deras nummer 1 i mål Alisson Becker måste nämnas som en kandidat till turneringens bästa målvakt.

Den vanliga målvakten i Liverpool FC deltog i ett VM med Selecao för första gången vid VM 2018 och visade också stora parader där, men var tvungen att erkänna nederlag i kvartsfinalen Belgien med 2:1.

Skulle Brasilien göra det bättre i finalen i Qatar och kanske till och med nå VM-finalen 2022, då är Alisson Becker en het utmanare om priset som turneringens bästa målvakt.

Hugo Lloris - Frankrike ??

Tottenham-keepern Hugo Lloris kommer att tävla med det franska landslaget som försvarande mästare vid VM 2022 i Qatar. I Ryssland, med sina lysande parader, spelade han en viktig roll i Frankrikes andra VM-titel efter 1998. Med över 100 landskamper är Lloris inte bara rekordmålvakt för "Les Bleus", utan har också varit kapten för sitt lag sedan Euro 2012.

För Lloris, som blir 35 år i VM-finalen, kan turneringen i Qatar bli den sista stora tävlingen. Totalt deltog han i hela sju stora tävlingar i den franska tröjan, inklusive fyra VM och tre EM.

Hans första stora turnering var VM 2010 i Sydafrika, men det fanns en stor oenighet med den dåvarande förbundskaptenen Raymond Domenech och Equipe Tricolore var tvungen att resa hem efter den preliminära omgången.

Thibaut Courtois - Belgien ??

När det gäller frågan om VM:s bästa målvakt är Thibaut Courtois nuvarande titelinnehavare. Nummer 1 i det belgiska landslaget vann priset som turneringens bästa målvakt vid VM 2018 i Ryssland. I slutändan missade de röda att nå finalen, men kunde segra 2-0 mot England i matchen om 3: e plats. På sju matcher släppte Courtois bara in fyra mål.

Efter att Belgien också är en av favoriterna för VM-finalen 2022 i Qatar är ordinarie målvakten Thibaut Courtois återigen en av de hetaste utmanarna till titeln som bästa målvakt i VM 2022. Den 30-årige målvakten har bevakat det belgiska landslagets mål sedan han var 19.

På klubbnivå har världsmålvakten 2018 redan firat många framgångar med olika toppklubbar. Med Atletico Madrid kröntes han till spansk mästare, cupvinnare och Europa League-vinnare, med Chelsea vann han Premier League två gånger och FA-cupen en gång. Med sin nuvarande klubb Real Madrid vann den 1,99 meter långa målvakten också det spanska mästerskapet och blev klubbvärldsmästare 2018.

Manuel Neuer - Tyskland ??

Den långvariga DFB-landslagsmålvakten Manuel Neuer har varit målskytt nummer 1 för det tyska landslaget sedan VM 2010. DFB- och Bayern-kaptenen har länge varit en av de bästa målvakterna i världen.

Vid VM 2022 i Qatar kommer Neuer därför att bevaka det tyska landslagets mål. Framför allt utmärker hans lekfulla kvalitet med foten på bollen årets mångåriga världsmålvakt, men även på linjen visar målvakten om och om igen en otrolig lyhördhet.

Precis som med Lloris kan Manuel Neuer vara med i en tysk VM-trupp för sista gången i finalen i Qatar. Född i Gelsenkirchen är han redan 36 år gammal vid VM 2022 och kan sedan hänga upp sina fotbollsskor i landslaget. Men det är också mycket möjligt att flera Champions League -vinnare kommer att tävla i Euro 2024 i Tyskland som den sista stora höjdpunkten i sin fotbollskarriär.

Unai Simon - Spanien ??

Sist men inte minst inkluderar vi också den spanska landslagsmålvakten Unai Simon i vår lista över favoriter för bästa målvakt i VM 2022. Efterträdaren till målvaktslegendaren Iker Casillas och David de Gea har hittills nekats stora framgångar i Spanientröjan.

Nummer 1 av Athletic Bilbao var ombord för första gången vid Euro 2021 vid ett stort evenemang med Furia Roja, men väckte uppmärksamhet där med några misstag. Det var dock bara i semifinalen efter ett nederlag i straffläggningen mot Italien.

Även vid VM 2022 måste du räkna med Spanien igen. Om Unai lyckas förbli felfri den här gången och vara där för Furia Roja i de avgörande ögonblicken som straffläggningen, kan han möjligen sluta kröna sig till VM-vinnare för första gången i sin karriär (se Spaniens VM-trupp 2022 här).

Andra priser som delas ut vid VM 2022:

Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Bästa målvakt

bästa målgörare vm 2022

bästa målskytt vm 2022

Om oss    Villkor     Kontakta oss