Varldscupen
in --'--''
Varldscupen
1h 17m sedan
Varldscupen
Sö 17:00
Varldscupen
Sö 20:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

VM för bästa spelare 2022 - Alla favoriter~ spel och odds

Vem blir den bästa spelaren i VM 2022 i Qatar? Alla favoriter till utmärkelsen inkl. spel & odds i korthet?.

Bästa spelare

bästa spelare vm 2022

bästa målgörare vm 2022

bästa målskytt vm 2022

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotbollsexpert Senast uppdaterad: Söndag, 27.November 2022 — läs på 7 minuter
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

VM: s bästa spelare 2022: Vem får guldbollen?

Med VM 1982 i Spanien introducerades tilldelningen av guldbollen för VM: s bästa spelare. Sedan dess har priset varit en integrerad del av varje VM. Även i Qatar 2022 kommer guldbollen för den bästa spelaren att delas ut igen. Men vem kunde få det? Här är våra kandidater till VM:s bästa spelare 2022:

Idén bakom pokalen mottogs till en början väl, men har snabbt förändrats. Samtidigt fungerar guldbollen mer som ett tröstpris för en spelare i laget som har förlorat finalen eller kommit långt och sedan inte nått världsmästartiteln.

Luka Modric (Kroatien, 2018) och Lionel Messi (Argentina, 2014) bekräftar denna teori. Naturligtvis är båda spelarna enastående fotbollsspelare som har förtjänat priset också på grund av sina färdigheter. Ändå är det slående att sällan en världsmästare får priset i VM-finalen 2022.

?? Cristiano Ronaldo: Äntligen den bästa spelaren i ett VM?

Vid VM i Qatar är Cristiano Ronaldo redan 37 år gammal. Även då är han utan tvekan fortfarande den bästa spelaren i Portugals landslag och kommer att leda Europamästarna 2016.

Trots slutdramatik kring Ronaldo: Portugal chockar Frankrike och är Europamästare https://t.co/EMIMmHahzB pic.twitter.com/um1IJ9NNLy

Hade han förtjänat att vara den bästa spelaren i VM 2022 i Qatar? Han har verkligen färdigheterna att göra det, som vi alla har vetat länge. Det är lätt att föreställa sig att Portugal kan gå långt och därmed ger den portugisiska stjärnan Cristiano Ronaldo den nödvändiga hjälpen för att tilldela den gyllene bollen. Vi får se vilken prestation Ronaldo kan tillföra och om det tätt späckade VM-schemat 2022 påverkar det.

?? Neymar - Brasiliens A och O vid VM 2022

Den sista brasilianaren som utsågs till den bästa spelaren vid ett VM var Romario i USA 1994. Neymar Jr har vad som krävs för att bli hans hemföljare. Som den dyraste fotbollsövergången genom tiderna skulle allt annat än det vara mycket förvånande. Med ett lag som Brasilien har VM 2022-stjärnan Neymar alltid fördelen att inte vara den enda toppspelaren i laget.

En final är därför möjlig för Selecao vid varje turnering. Men om den 30-årige före detta Barca-spelaren i VM-finalen vill ta emot guldbollen, som alltmer delas ut som tröstpris, skulle han förmodligen behöva förlora en eventuell final. Det var åtminstone regeln i de två senaste turneringarna. Förresten, Neymar är också ett hett tips som VM-målskytt 2022.

?? Messi återigen kandidat till bästa VM-spelare i Qatar

Någon som kan sjunga en sång om tröstpriset för VM:s bästa spelare är argentinaren Lionel Messi. 2014 fick han guldbollen vid VM i Brasilien. Argentina förlorade i finalen mot Tyskland först i förlängning och fotbollsstjärnan Messi åkte hem med landslaget ännu en gång utan titel. Priset för VM:s bästa spelare var bara en liten tröst för honom.

VINNARE adidas Guldboll:#ARG Lionel Messi#WM2014 pic.twitter.com/sPWCzwV662

I Qatar är Lionel Messi återigen en av kandidaterna till de bästa spelarna i VM 2022. Messi är kontrollcenter i Argentinas VM-trupp och bra för ett eller flera mål i varje match. PSG-proffset gör sina lagkamrater bättre, men är argentinarna tillräckligt bra totalt sett för en lång resa till VM?

Läs mer om Argentinas VM 2022 -stjärna Lionel Messi här.

?? Serge Gnabry vid VM 2022 som Tysklands motor?

Serge Gnabrys stjärna har egentligen bara stigit sedan flytten till Bayern München. År 2017 förvärvade München-laget honom från Werder Bremen för 8 miljoner euro. År 2020 var dess marknadsvärde otroliga 90 miljoner euro. Gnabry kommer att vara 27 år gammal vid VM 2022 i Qatar och kommer att utgöra hjärtat i det tyska landslaget. Han ligger också i framkant av målskyttarna i VM-satsningarna 2022 för Tyskland.

Den 1,75 m långa spelaren kan användas i attack både vid ytterpositionerna och en hängande spets. Det är precis här han kommer att kunna spela till sina styrkor i landslaget och bevisa att han kommer att vara ett bra alternativ när han väljer den bästa spelaren i vinter-VM 2022.

?? Bra alternativ: Kevin De Bruyne som vinterns VM:s bästa spelare

Belgien är för närvarande en integrerad del av världens främsta nationer. Man kan inte heller ignorera Kevin De Bruyne när man tänker på de bästa spelarna i ett VM. De Bruyne är 31 år gammal vid VM 2022 i Qatar och en integrerad del av det belgiska landslaget som playmaker.

Den gyllene generationen av de röda belgiska har flera spelare med klass. Detta kommer inte bara att ge De Bruyne stöd i loppet om guldbollen, utan kommer också att ge det belgiska landslaget större chanser till ett mycket framgångsrikt VM i Qatar 2022.

?? Griezmann: Målvakt till regerande mästare som bästa spelare 2022?

Antoine Griezmann går med Frankrike som försvarande mästare i VM 2022. Griezmann var bredvid Kylian Mbappe en av fransmännens och därmed hela världens bästa spelare. Den officiella utmärkelsen som den bästa spelaren kan dock följa i Qatar 2022. Hittills har Zinedine Zidane varit den enda fransmannen som tagit hem Golden Ball-pokalen. Men han gjorde det två gånger (1998 och 2006).

Antoine Griezmann har varit en av Europas främsta anfallare i flera år, oavsett om det är i Atletico Madrid eller FC Barcelona. På L?Equipe Tricolore är det en av de viktigaste komponenterna. Det råder ingen tvekan om att Frankrike har ett utomordentligt bra lag. Allt annat än en VM-semifinal 2022 skulle vara en överraskning. Priset för Antoine Griezmann som VM:s bästa spelare skulle verkligen inte vara det.

VM 2022 Bästa spelare - Betting & Odds

Att välja den bästa spelaren vid VM 2022 gäller inte bara nationerna och deras spelare, utan också online bookmakers. Vid varje större evenemang har du också valet att välja spel och odds för den bästa VM-spelaren. Så blir det också vid VM i Qatar 2022.

För närvarande finns det dock inga vadslagningsodds i erbjudandet att tilldela den bästa spelaren i VM. Så snart de anländer hittar du de regelbundet uppdaterade oddsen här.

Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Bästa spelare

bästa spelare vm 2022

bästa målgörare vm 2022

bästa målskytt vm 2022

Om oss    Villkor     Kontakta oss