Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Grupp B-VM 2022 med England~ USA~ Iran + Wales

England~ USA~ Iran & Wales möts i VM 2022 Grupp B Schema~ tabell & resultat förutsägelse ?

Grupp B

fotbolls vm grupp b

vm grupp b

vm gruppe b

grupp b vm

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotbollsexpert Senast uppdaterad: Söndag, 27.November 2022 — läs på 5 minuter
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

Allt om grupp B i VM 2022 i Qatar

Vid VM 2018 var England bland favoriterna för första gången efter årtionden av torka. Och Three Lions levde upp till detta förhandsberöm. De nådde ju semifinal. Deras uppgång fortsatte vid Euro 2021, som nästan var en hemmaturnering för dem, eftersom britterna fick spela nästan varje match på Wembley. De kunde bara stoppas av Italien i finalen. Det krävs inte överlägsna profetiska färdigheter för att veta att ur Englands synvinkel kommer nästa och sista steget i form av att vinna titeln att följa vid VM 2022 i Qatar.

Innan detta sker måste dock britterna först hävda sig i grupp B. Och här kommer gärningens förbannelse sannolikt att hemsöka dem. Gruppmotståndare är alltid särskilt motiverade mot VM 2022-favoriter. Tyskland kunde till exempel smärtsamt övertyga sig om detta vid VM 2018. Och motståndarna har också rätt spelare för att skada engelsmännen. Det är mot USA, Iran och Wales, de europeiska slutspelsvinnarna.

Grupp B-tabell för VM 2022 i Qatar

Här är alla VM-tabeller 2022 & resultat i korthet

Analys av VM-grupp B 2022

England skulle bara behöva ta 2: a plats för att nå VM knockout rundor. Som alltid vid VM kvalificerar sig lagen på de två första platserna för knockout-matcherna. Men 1:a plats är generellt bättre, för då i åttondelsfinalen väntar ett lag som bara tagit 2:a plats i sin egen grupp. Grupp B kommer att spela mot de två bästa lagen från grupp A i VM 2022. Så det kan gå mot Nederländerna, Senegal, Ecuador eller värdlandet Qatar.

England måste bevisa sig

Vår prognos för gruppen kommer först i slutet av denna presentation av grupp B i VM 2022. Men det är utan tvekan ingen överraskning att britterna är de klara favoriterna som måste segra. Om du har spelare som Harry Maguire, Declan Rice, Phil Foden, Mason Mount, Raheem Sterling, Harry Kane och Jack Grealish i dina egna led får du inte misslyckas i gruppspelet - oavsett vad motståndarna heter.

Och egentligen får det engelska förbundskaptenen Gareth Southgates landslag inte inta andraplatsen på grund av denna samlade världsklass, utan måste vinna grupp B. Allt annat än nio poäng från de tre matcherna kommer att tas som en besvikelse på hemmaplan. Harry Kane har också chansen att bli målskytt igen vid VM 2022 och kan försvara sin titel.

Hur bra är USA?

USA kommer att försöka allt för att bli den tuffaste nöten att knäcka för engelsmännen i gruppen. Tränaren Gregg Berhalter litar i princip på ett stort antal spelare som är aktiva i Storbritannien. Det saknas dock en så tät världsklass som engelsmännen kan erbjuda. Ändå har USA kvalitet, särskilt på offensiven. Förutom kaptenen Christian Pulisic spelar Giovanni Reyna och Brenden Aaaronson här.

På mittfältet har USA också Weston McKennie och Tyler Adams. Utan tvekan kommer dessa spelare inte bara att ge upp utan kamp. USA har förmodligen det bästa landslaget i sin historia i Qatar.

Är Iran mer än bara en outsider?

Av politiska skäl kommer duellen mellan USA och Iran att vara extremt het. Sportsligt är dock USA klar favorit. Kvalitet i Iran har bara i attacken i form av Sardar Azmoun och Mehdi Taremi. Resten av laget är bara genomsnittligt – eller ännu värre. Tränaren Carlos Queiroz har mycket arbete framför sig för att faktiskt lyckas med sitt lag i Qatar i grupp B.

Wales med andra VM-deltagande

För andra gången i det walesiska landslagets historia kvalificerade de sig för finalen i ett VM. Under tränaren Robert Page segrade Wales i EM-slutspelet 2022 och besegrade först Österrike och sedan Ukraina.

Om det finns ett karaktärsdrag för Wales-laget är det stridsstyrka. Walesarna agerar som en och kämpar för varje tum. Dessutom finns det toppspelare som Aaron Ramsey eller Gareth Bale, som redan har nått en viss ålder, men ändå leder sitt lag på ett exemplariskt sätt och belönar dem med starka prestationer.

Vid VM 1958 i Sverige nådde de kvartsfinal. Det är osannolikt att Qatar kommer att nå VM-kvartsfinalen 2022. Det råder dock ingen tvekan om en bra prestation av walesarna.

Vår förutsägelse för grupp B i VM 2022

Vi tror att engelsmännen inte kommer att visa någon nakenhet i gruppspelet och kommer att vinna 1: a plats. Bakom dem kommer Wales att duellera med USA om 2: a plats. Här är en duell i ögonhöjd att förvänta sig, som kan vända sig mot Wales på grund av den individuella klassen och erfarenheten.

För Iran kommer det inte att finnas mycket att vinna i gruppen. Allt annat än 4:e plats skulle vara en stor överraskning.

Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Grupp B

fotbolls vm grupp b

vm grupp b

vm gruppe b

grupp b vm

Om oss    Villkor     Kontakta oss