Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Grupp C VM 2022: Argentina~ Polen~ Mexiko & Saudiarabien

Argentina~ Polen~ Mexiko och Saudiarabien kommer att spela i grupp C i VM-schemaresultaten 2022 + tabellförutsägelse?

Grupp C

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotbollsexpert Senast uppdaterad: Söndag, 27.November 2022 — läs på 6 minuter
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

VM 2022 Grupp C i korthet

När ett VM närmar sig är Argentina alltid en av VM-favoriterna. Traditionellt spelar några av de bästa spelarna i världen för Albiceleste. Detta har inte förändrats till denna dag. Med Argentinas VM-stjärna Lionel Messi, till exempel, leder kanske den bästa spelaren någonsin på planen laget. Men stora framgångar har varit knappa på VM de senaste decennierna. Den senaste titeln är från 1986. 1990 och 2014 tog de sig till final, men förlorade båda gångerna mot Tyskland. Annars var det redan över innan.

Detta kommer att förändras vid VM 2022 i Qatar. Argentina måste först bevisa sig i grupp C. Och på pappret är den här gruppen inte otacksam för favoriten. Med Polen, Mexiko och Saudiarabien har Argentina fått lag som motståndare i VM 2022, som inte alls är starkare, åtminstone på pappret. Hur det beter sig i verkligheten är dock känt för att vara ett annat ämne. Vi analyserar grupp C åt dig. 

VM 2022 grupp C i analys

Om du vill avancera i grupp C måste du ockupera en av de två första platserna i tabellen. Som alltid vid ett VM elimineras de lag som är rankade 3: e och 4: e. Rang 1 skulle dock vara tillrådligt med tanke på rundan av sexton. I åttondelsfinalen väntar de två bäst placerade lagen från grupp D.

I klartext betyder detta: Det är för den andra i grupp C med stor sannolikhet mot världsmästarna Frankrike som vinnare av grupp D. Denna duell är planerad till 4 december 2022. Dagen innan spelar vinnaren av grupp C mot tvåan från säsong D. Förmodligen går det emot Danmark.

Argentina är under press

Argentina reser till Qatar med ambitionen att vinna VM. Följaktligen kan det inte finnas några ursäkter: Det argentinska landslaget måste överleva grupp C - och faktiskt vinna. Det spelarmaterial som tränaren Lionel Scaloni har till sitt förfogande borde räcka för detta. Det är ju inte bara Messi. Med Lautaro Martinez, Angel Correra och Cristian Romero fylls laget av spelare i världsklass i alla delar av laget.

I många positioner gäller detta till och med flera gånger. Argentina har ett moget men inte föråldrat lag som bevisade genom att vinna Copa America 2021 att de fortfarande känner den hunger de behöver.

Kommer Lewandowski att leda Polen till framgång?

För VM-laget Polen är situationen inte olik den för Argentina. Tränaren Czeslaw Michniewicz har en enastående spelare till sitt förfogande i Robert Lewandowski, som är den överlägset mest kända. Men det är inte längre bara Lewandowski för polackerna. Exempel är Piotr Zielinski på offensivt mittfält och Wojciech Szczesny i mål.

Antalet spelare i världsklass är inte riktigt lika högt som argentinarna, men tillräckligt för att skada alla lag på planeten. Om Polens VM-stjärna Lewandowski 2022 får vara lagets tydliga ledare, men inte är ensam underhållare, kan han leda sin egen till framgång.

Mexiko letar efter sig själv

Mexiko är svårt att bedöma. Tränaren Tata Martinos trupp saknar de stora namn som fanns förr i tiden. Den mest kända spelaren är förmodligen Hirving Lozano, som spelar i attack. Under den internationella säsongen 2021/22 kunde Edson Alvarez också väcka uppmärksamhet. Han är baserad på det defensiva mittfältet i Mexikos VM-trupp 2022.

Centerforwarden Raul Jimenez har sett bättre dagar, men är också en av de bästa spelarna i laget. Inget av dessa namn sprider rädsla och terror över hela världen. Mexiko saknar en tydlig ledare som ger laget ett ansikte. Men detta kan också vara en fördel om motståndarna underskattar mexikanerna.

Kan Saudiarabien överraska?

Saudiarabien är den stora underdogen i grupp C. Den franska tränaren Herve Renard kommer inte att ha några illusioner om detta. Ingen av spelarna tjänar sina pengar i Europa. Nästan alla är aktiva i den inhemska ligan istället.

De saknar därför ofta inte bara talang utan också erfarenhet på högsta europeiska nivå. Den som satsar i sina VM-tips 2022 om att Saudiarabien når åttondelsfinal och har rätt, kan se fram emot sin rika spelvinst.

Vår förutsägelse för grupp C i VM 2022

Vi anser att Argentina är det starkaste laget i grupp C. Det kommer därför att segra och nå åttondeomgången. Om den kan ringa upp sina föreställningar bör den också kunna nå 1: a plats. Vi ser dock inte polackerna utan chans i denna fråga. För Lewandowski och Co gäller därför också: Vi förväntar oss att de når VM-åttondelsfinal 2022.

Mexiko och Saudiarabien är för svaga för att vara någon riktig konkurrens. Vi förväntar oss dock att både Argentina och Polen kommer att ha stora problem i knockout-rundorna, eftersom Frankrike och Danmark sannolikt kommer att vara för starka som de troliga motståndarna.

Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Grupp C

Om oss    Villkor     Kontakta oss