Varldscupen
Nu
Varldscupen
om 1h44m
Varldscupen
Sö 17:00
Varldscupen
Sö 20:00
Liga BetPlay
Må 00:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Grupp D World Cup 2022 med Frankrike~ Danmark & Tunisien

VM 2022 Grupp D består av Frankrike~ Danmark~ Tunisien + Australien Schematabell & Resultatanalys med prognos ?

Grupp D

vm gruppe d

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotbollsexpert Senast uppdaterad: Söndag, 27.November 2022 — läs på 6 minuter
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

Ett porträtt av VM grupp D 2022

Grupp D kan vara säker på särskild uppmärksamhet vid VM 2022. Och detta går utöver vad som redan garanteras av VM. När allt kommer omkring spelar ingen mindre än försvarande mästare Frankrike i grupp D. Han anses vara en av de bästa favoriterna i VM 2022 för att vinna VM-kronan igen, men laget är fortfarande lysande.

Samtidigt kommer dock många fans sannolikt att vara intresserade av grupp D och Frankrike i synnerhet, eftersom de vill se om Les Bleus också kommer att bli offer för världsmästarnas förbannelse. Sedan VM 2002 har den tidigare titelhållaren nått kvartsfinal senast. Ofta fick världsmästarna till och med avbryta seglen efter den preliminära omgången. Frankrike själv gjorde starten och eliminerades från turneringen i Japan och Sydkorea efter de tre första matcherna.

Det råder ingen tvekan om att fransmännen anser att det bara är rätt och riktigt att de avslutar förbannelsen när de redan har skapat den. De andra VM-lagen 2022 i grupp D borde ha något emot sig. Och konkurrensen är inte svag: Med Danmark väntar till exempel en helt allvarlig utmaning för världsmästaren.

Analys av VM 2022 grupp D

Precis som i de andra grupperna kvalificerar sig de två bästa lagen i grupp D för utslagsspelen. Här går det emot de två vinnarna i VM-grupp C. I det här fallet är bland annat Argentina på bollen.

Det krävs inte överlägsna profetiska färdigheter att ingen av grupp D-startarna vill spela mot sydamerikanerna. Duellen med Messi och Co bör skjutas upp så länge som möjligt. Följaktligen är de dömda till framgång i grupp D.

Det finns inga ursäkter för världsmästarna Frankrike

För Frankrike är situationen i grupp D mycket enkel. Laget måste nå 1: a plats. Spelarna som tränaren Didier Deschamps har till sitt förfogande är helt enkelt för starka för det. Bredvid Kylian Mbappe, Frankrikes VM-stjärna Karim Benzema eller N? Golo Kanté får sällskap av skådespelare som Christopher Nkunku, Jules Kounde och Moussa Diaby.

Frankrikes VM 2022 -trupp har en utmärkt blandning av unga och gamla. Alla spelare är aktiva i toppligor - ofta även med de bästa klubbarna någonsin. Nästan alla är stammisar och har därför lång erfarenhet på högsta nivå.

Kan Danmark bära EM:s magi till VM?

Efter dramat kring Christian Eriksen flög danskarnas hjärtan till dem vid Euro 2021. Vägen ledde till semifinal. Vid VM i Qatar ska det danska landslagets prestation bekräftas. Det här laget har utan tvekan potentialen. Skådespelare som Pierre-Emile Höjbjerg, Andreas Christensen, Simon Kjaer eller Yussuf Poulsen behöver inte gömma sig för någon.

Nyckelspelarna i laget i Danmark-tröjan är nästan utan undantag i sina bästa år. Detta lag har också fått värdefull erfarenhet vid EM genom de dramatiska händelserna. Danmark måste slås först.

Tunisien har potential för överraskningar

Vid första behandlingen verkar det tunisiska landslaget nästan som gruppens logiska outsider. Tränaren Jalel Kadri kommer att ha helt rätt, eftersom det kan leda till att han underskattas. Och detta borde inte hända under några omständigheter. Vissa spelare i Tunisiens VM-trupp är helt enkelt för bra för det. Exempel är defensiva mittfältaren Ellyes Skhiri och Hannibal Mejbri.

Det är uppenbart att dessa spelare inte har kvaliteten på danskarnas eller fransmännens stjärnor. Men du bör inte behålla dem för walk-in-kunder heller. Annars väntar en obehaglig överraskning mot dessa tunisier.

Kommer Australien att nå knockout -scenen?

Australien kvalificerade sig i det internationella slutspelet för VM 2022. Först besegrade de Förenade Arabemiraten och i den avgörande matchen mot Peru segrade de på straffar. Det är femte gången i rad som australierna deltar i ett VM. Endast en gång - vid VM 2006 i Tyskland - tog de sig längre än till den preliminära omgången. Kommer det australiska landslaget att lyckas igen i Qatar?

Chanserna är inte nödvändigtvis goda. Mot Frankrike och Danmark ska du inte ha någon chans. Men de kommer definitivt att kunna hålla jämna steg med Tunisien, men det räcker inte för VM-åttondelsfinalen. Australierna har många spelare som är aktiva i Europa, men det finns ingen här som kan beskrivas som en riktig toppspelare. I Australien är kollektivet stjärnan.

Vårt tips för grupp D i VM 2022

Med Frankrike och Danmark finns det två lag i grupp D som (enkelt) kan hävda sig mot Australien och Tunisien. Danmark har spelat på toppnivå länge och klättrar därför längre och längre upp på Fifas världsranking. Om Frankrike och Danmark presterar bör de kunna sluta grupp D på 1: a och 2: a plats.

Ordern är öppen. Detta kommer förmodligen att avgöras av den direkta duellen. Eftersom detta bara är ett spel är det svårt att förutsäga. Frankrike har den högre kvaliteten, men Danmark har en okuvlig vilja att göra det. Det är också möjligt att fransmännen kommer att bli omsprungna av den försvarande mästarens förbannelse, vilket kan hota ett tidigt slut på VM 2022.

Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Grupp D

vm gruppe d

Om oss    Villkor     Kontakta oss