Varldscupen
Nu
Varldscupen
om 1h24m
Varldscupen
Sö 17:00
Varldscupen
Sö 20:00
Liga BetPlay
Må 00:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Grupp F-VM 2022 med Belgien~ Kroatien~ Kanada & Marocko

Allt om grupp F i VM 2022 med Belgien~ Kroatien~ Kanada och Marocko Schematabell & Resultat förutsägelse & Analys?

Grupp F

fotbolls vm grupp f

grupp f vm 2022

vm grupp f

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotbollsexpert Senast uppdaterad: Söndag, 27.November 2022 — läs på 6 minuter
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

All information om VM 2022 Grupp F

Grupp F i fotbolls-VM 2022 i Qatar har potential att bli den mest spännande av alla säsonger. Fyra lag är samlade i den, som var och en har spelare i sina led som har världsklass - och som förväntas spela minst åttondelsfinalen. Dessa är Belgien, Kroatien, Kanada och Marocko.

De lag som slutade 2:a och 3:a vid VM 2018 i Ryssland är till exempel på bollen i form av de två europeiska lagen i grupp F. Speciellt för neutrala fläktar är denna höga effekttäthet en gåva. Inget av lagen har ju råd med ett avhopp. Annars hotar det tidiga slutet efter gruppspelet.

VM 2022 grupp F i analysen

Intressant är också faktorn att det med tanke på åttondelsfinalen inte nödvändigtvis går att säga om 1:a eller 2:a plats i grupp F är bättre. Det går i den första knockout-rundan mot de två vinnarna i VM-grupp E. Och här spelar med Tyskland och Spanien världsmästarna åren 2010 och 2014.

Om båda går framåt beror det förmodligen på formen på de inblandade lagen om det är bättre att tävla mot iberierna eller mot det tyska landslaget. Men på grund av det faktum att VM-lagen 2022 i grupp F inte har råd att förlora poäng, eftersom annars den tidiga utgången sannolikt beror på effekttätheten, behöver lagen inte tortera sig med denna fråga.

Belgien vill äntligen ta det stora språnget

Inför VM 2022 gäller vad som kan (och måste) sägas om det belgiska fotbollslandslaget inför varje turnering: Laget är moget och tillräckligt starkt för titeln. Tränaren Roberto Martinez har spelare som VM-stjärnan Kevin de Bruyne, Romelu Lukaku, Thibaut Courtois eller lagkaptenen Youri Tielemans i egna led.

Dessa spelare är bland de allra bästa som finns. Martinez måste på sin höjd oroa sig för att prestationen för några av hans spelare i klubben inte har varit bra den senaste tiden. Men detta borde inte vara en ursäkt på grund av den otroliga kvaliteten i truppen.

Kan Kroatien upprepa framgången med förra VM?

Tränaren Zlatko Dalic är under stor press i Qatar med sina kroater. Hans land vill så desperat upprepa framgången för fyra år sedan i Ryssland. Vid Euro 2021 har detta redan misslyckats. Men kvalitén i Kroatiens VM-trupp passar fortfarande in.

Särskilt mittfältet är brutalt starkt, med spelare som Mateo Kovacic, Marcelo Brozovic, Mario Pasalic och naturligtvis kaptenen Luka Modric. För fyra år sedan gjorde dock många motståndare kroaterna tjänsten att underskatta dem. Det ska de inte förvänta sig den här gången.

Kanada har potential för en stor överraskning

Tränaren John Herdman har utan tvekan det bästa kanadensiska landslaget någonsin. Den leds av den kanadensiska VM-stjärnan Alphonso Davies. Men det är inte bara vänsteryttern som har enastående kvalitet: centerforwarden Jonathan David är till exempel också en av dem.

Med Cyle Larin och Tajon Buchanan har laget också kantspelare på internationell nivå i sina egna led. Om alla spelare håller sig friska och är i förstklassig form kan den kanadensiska offensiven också innebära stora problem för lag som Belgien och Kroatien och kanske blicka mot VM-utslagsrundorna 2022.

Marocko ska inte underskattas

Marockos tränare har bara varit Walid Regragi sedan augusti och ersatt den kontroversielle Vahid Halilhodzic. Och han har byggt upp ett kraftfullt team där allmänheten i Europa inte inser hur stark den faktiskt är.

Laget leds av högerbacken och VM-stjärnan Achraf Hakimi, som är en av de bästa spelarna på planeten i sin position. Centerforwarden Youssef En-Nesyri är också i världsklass. Med Bono har Marockos landslag också förstklassigt och erfaret stöd mellan stolparna. Dessutom är med nye tränaren Chelseaproffset Hakim Ziyech och Bayern-nykomlingen Noussair Mazraoui tillbaka i truppen. Detta lag kan också utgöra stora problem för alla motståndare.

Vår förutsägelse för grupp F i VM 2022

Grupp F kan bara förutsägas extremt. Om alla lag presterar så bra som de kan, skulle Belgien och Kroatien behöva slåss om plats 1 och 2. Den dagliga formen ger beslutet. 3:e plats ska gå till Marocko och Kanada får nöja sig med fjärdeplatsen. Men det är inte riktigt så lätt i fotboll. Speciellt i gruppspelet i ett VM har inte alla lag rätt prestation.

Förmodligen är mindre lag också mycket motiverade, eftersom de kan vara de enda matcherna det är tillåtet att spela på VM. Resultatet är ofta favoriternas fall. Det finns otaliga exempel på detta i VM:s historia.

På den positiva sidan, om du gillar att satsa och letar efter en grupp där du kan vinna stort, är grupp F en het kandidat. För det skulle inte vara för mycket av en sensation om Kanada och Marocko kunde besegra Belgien och/eller Kroatien. Du kan också ta en titt på våra VM-tips 2022 och få inspiration till finalen.

Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Grupp F

fotbolls vm grupp f

grupp f vm 2022

vm grupp f

Om oss    Villkor     Kontakta oss