Varldscupen
Nu
Varldscupen
om 1h14m
Varldscupen
Sö 17:00
Varldscupen
Sö 20:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Grupp G-VM 2022 med Brasilien~ Schweiz~ Serbien & Kamerun

All information om VM 2022 Grupp G med Brasilien~ Schweiz~ Serbien + Kamerun Schema med tabell & resultat Analys & prognos ?

Grupp G

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotbollsexpert Senast uppdaterad: Söndag, 27.November 2022 — läs på 6 minuter
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

VM Grupp G 2022 - All information i korthet

När favoriter frågas efter VM 2022 har nästan alla fans runt om i världen alltid gett ett svar: Brasilien. Selecao har ansetts vara det bästa laget i världen sedan Pelés dagar. Och landet påstår sig alltid vara den bästa spelaren i världen. Och ofta nog var detta också sanningen: Ronaldo Nazario, Kaka eller Ronaldinho är exempel på exempel. I den nuvarande truppen är det Neymar som är minst en av de bästa spelarna på planeten. Om han faktiskt är den allra bästa finns det dock delade meningar.

Brasilien självt har inte haft den framgång de senaste 20 åren som gör det till den klara favoriten. Sedan han vann titeln 2002 har Selecao inte varit i finalen. 2006, 2010 och 2018 nådde de kvartsfinal. 2014 i sitt eget land nådde Brasilien semifinalen mot Tyskland, men ingen från Selecaos led vill verkligen prata om spelet längre. För det brasilianska landslaget ska det äntligen bli bättre igen.

För detta måste laget dock först behärska grupp G. Och det här kommer inte nödvändigtvis att vara lätt. Med Schweiz, Serbien och Kamerun har du välkänd konkurrens. I synnerhet är de två europeiska lagen kända för att vara äckliga motståndare för favoriter.

Tabell grupp G VM 2022

Här hittar du alla resultat och tabeller från VM 2022 i korthet.

VM-grupp G 2022 i analys

De lag som hoppas på VM-åttondelsfinal i grupp G lär sikta på 1:a plats. I utslagsrundan går det mot lag från grupp H. Där är Portugal favorit till förstaplatsen. Brasilien skulle förmodligen föredra att undvika Europamästarna 2016.

Brasilien är pressat

Coach Tite och hans lag är under press. Det var inte bara det svaga VM 2018 som måste oroa honom och spelarna. I den senaste Copa America var Selecao tvungen att medge seger till Argentina. Truppen är fortfarande fylld med spelare i världsklass på alla positioner. I attack, förutom Neymar, stormar hans logiska arvtagare Vinicius Junior som en ledande figur i Selecao.

Med Marquinhos och Eder Militao har brasilianarna ett förstklassigt centralt försvar. Alisson och Ederson slåss om platsen i mål. På mittfältet ger Fabinho och Casemiro struktur på spelet. Detta lag har ingen svaghet i nominella termer.

Schweiz vill bevisa något

För Schweiz börjar en ny era vid VM 2022. För första gången coachar Murat Yakin laget vid en stor turnering. Och den nye tränaren vill tillsammans med sina spelare bevisa att landslaget har potential att spela en viktig roll.

Spelare som Manuel Akanji, Denis Zakaria eller Gregor Kobel i mål har åtminstone internationell klass. Med kaptenen och Schweiz-stjärnan Granit Xhaka finns det också en man på mittfältet som fortfarande höll världsklass på bra dagar. Det här laget måste slås först.

Vad du kan satsa på i turneringen hittar du i VM 2022 Schweiz satsningar. Här kan du se populära vadslagningstips som erbjuds av de mest kända online bookmakers.

Serbien hoppas underskattas

Serbien hade några svaga år. Man kan därför frestas att betrakta landets kvalificering till VM i Qatar som en framgång. Och tränaren Dragan Stojkovic hoppas att så många motståndare som möjligt ska göra just det. För det skulle vara ett ödesdigert misstag.

Med Serbiens stjärna Dusan Vlahovic och Sergej Milinkovic-Savic känner laget två spelare i världsklass i den serbiska tröjan. Med spelare som Filip Kostic, Luka Jovic eller Aleksandar Mitrovic finns det proffs som har bevisat sin kvalitet mer än en gång i den serbiska truppen.  

Kamerun kan överraska

Nominellt är det kamerunska landslaget outsiders i gruppen. Detta är också känt av tränaren Rigobert Song, som tog över laget i mars 2022. Ändå bör ingen underskatta afrikanerna. André Zambo Anguissa på defensivt mittfält, André Onana i mål eller Karl Toko Ekambi och Eric Choupo-Moting kan orsaka huvudvärk för alla motståndare.

Detta gäller särskilt om motståndaren ska gå in i spelet med fel attityd. Kamerun har utan tvekan vad som krävs för att överraska dig.

Vår förutsägelse för grupp G i VM 2022

Om du läser namnen på några av de viktigaste spelarna i varje lag kan du bara komma till en dom: Brasilien är favorit i grupp G. Detta gäller inte bara för att nå åttondelsfinalen, utan också för gruppsegern. Selecao måste i alla fall gå vidare med det här laget. På grund av det senaste förflutna är man benägen att sätta Schweiz på 2: a plats. Här förutspår vi dock problem.

Det kommer att bli en nära duell med Serbien. Och det kan mycket väl vara så att laget från Balkan har det bättre slutet för sig själv. Kamerun är inte heller helt avskrivet. Vi tror dock inte att afrikanerna kan segra mot båda europeiska lagen - högst mot ett av lagen.

Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Grupp G

Om oss    Villkor     Kontakta oss