Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Grupp H-VM 2022 med Portugal~ Uruguay~ Ghana & Sydkorea

Grupp H i VM 2022 kommer att innehålla Portugal~ Uruguay~ Ghana + Sydkorea. All information inkl. schema~ tabell & resultat Analys med prognos ?

Grupp H

fotbolls vm grupp h

vm grupp h

grupp h vm

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotbollsexpert Senast uppdaterad: Söndag, 27.November 2022 — läs på 5 minuter
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

Allt om grupp H i VM 2022 i Qatar

Vissa fans, särskilt från Tyskland, kritiserade efter lottningen av VM-grupperna 2022 för finalen i Qatar, det fanns en obalans. Man hänvisade ofta till grupp H. Med Portugal, Uruguay, Ghana och Sydkorea spelar fyra lag här, varav inget är bland favoriterna. Hur olika är synen på till exempel VM-grupp E, där Tyskland och Spanien ska tävla mot varandra.

Utan att vilja slutföra innehållet i kritiken låter namnen i grupp H i VM 2022 något mindre klingande när man läser än i andra grupper. Detta lovar dock spänning, eftersom det ger de fyra lagen chansen att lösa biljetten till knockout-rundan. Men låt oss våga titta på detaljer.

VM-grupp H 2022 i analys

Faktum är att den lyckliga dragningen av lagen i grupp H till och med kan nå knockout-rundan. Den som kvalificerar sig för VM-åttondelsfinalen måste ta itu med en motståndare från VM-grupp G 2022. Vinnaren av grupp H kommer att spela mot 2: a plats i grupp G - och vice versa.

Det finns en chans att det kommer att gå mot Schweiz, Serbien eller Kamerun om du lyckas slutföra din egen grupp. Dessa är inte heller olösliga uppgifter. Men 2: a plats skulle vara mycket mer obehagligt. Sedan går det i åttondelsfinalen trots allt mot Brasilien.

Portugal måste segra

Trots att inget namn riktigt låter finns det förstås ändå en klar favorit: Portugal. Selecao har den största individuella kvaliteten. Tränaren Fernando Santos har spelare som VM-stjärnan Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva, Diogo Jota, Bruno Fernandes och Joao Cancelo.

Enligt namnet ensam skulle det portugisiska landslaget behöva segra i varje grupp - inklusive den här. Det kan inte finnas två åsikter om detta.

Uruguay känner av sin chans

Uruguay var mycket nöjda med lottningen. Laget förväntar sig stora chanser eftersom laget är lika starkt som det var 2010. Ändå kunde fel motståndare ha slutat tidigt. Tränaren Diego Alonso har byggt sitt lag kring VM-stjärnan Federico Valverde. Med Rodrigo Bentacur på mittfältet har han en annan enastående man vid sin sida.

Jose Maria Gimenez och Ronald Araujo kommer sannolikt att spela i mittförsvaret. De kan till och med vara den bästa duon i turneringen. Den erfarne Luis Suarez ska också vara med i VM. Trots sin ålder (35 på VM) har han fortfarande klassen för att fatta beslutet i svåra stunder.  

Ghana vill bygga vidare på tidigare framgångar

Ghanas landslag missade VM 2018, men kunde utrota denna fläck genom att delta i VM 2022 i Qatar. Med Otto Addo har laget en ung och hungrig tränare som har fått erfarenhet som spelare på högsta nivå. Som tränare saknar han de som kan bli ett problem, men behöver inte.

Riktigt bra spelare finns i truppen i alla fall. Bara VM-stjärnan Thomas Partey, offensiva juvelen Kamaldeen Sulemana eller Mohammed Kunduz är namngivna. När det gäller högsta kvalitet är dock bemanningen tunn. Skadebekymmer ska inte gå om Ghana.

Sydkorea är svårt att bedöma

Nästan traditionellt är Sydkoreas landslag ett lag som är svårt att bedöma. Det är säkert att säga att med portugisiska Paulo Bento finns det en utmärkt tränare på sidlinjen. I detta avseende bör ingen motståndare hoppas på misstag. Bento känner till och förstår sitt hantverk. Med Sydkoreas stjärna Heung-min Son finns också en riktig superstjärna i truppen. Bakom honom sjunker dock nivån avsevärt.

Hee-chang Hwang är till exempel utan tvekan en bra anfallare, men han har inte den exceptionella kvalitet som Son har. Annars finns det främst solida spelare i truppen. Dessa kan orsaka huvudvärk för alla motståndare på en bra dag. Om du tvivlar på detta kan du fråga Tyskland om minnena från VM 2018. Men det kan också gå fel.

Vårt tips för grupp H i VM 2022

En förutsägelse i denna grupp är verkligen svår på grund av lagens konstellation. Vi kan bara utgå från det vi läser på papper i teorin. Och så finns det en tydlig utmanare om förstaplatsen: Det har redan nämnts: Portugal är det starkaste laget i gruppen och måste segra. Iberierna måste faktiskt nå 1: a plats i alla fall. På 2: a plats ser vi Uruguay.

En eventuell duell med det brasilianska landslaget i åttondelsfinalen lovar hög spänning. Det kan dock antas att laget själv vill tolerera denna speciella spänning. Men tillbaka till grupp H som helhet: vi tror att Ghana och Sydkorea bara kommer att vara kampen om tredjeplatsen. Som bekant ger detta dig inte rätt till framsteg, utan är bara ett tröstpris.

Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Grupp H

fotbolls vm grupp h

vm grupp h

grupp h vm

Om oss    Villkor     Kontakta oss