Varldscupen
in --'--''
Varldscupen
Sö 17:00
Varldscupen
Sö 20:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

VM-omgång sexton 2022 - Schema & vadslagning i knockout-fasen

Allt om VM-rundan 2022 på sexton i Qatar Schema Avsparkstider & arenor Läge + odds Granskning av VM KO-fasen 2018?.

Omgång sexton

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotbollsexpert Senast uppdaterad: Söndag, 27.November 2022 — läs på 7 minuter
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

Allt om VM-deltävlingen 2022 på sexton

När åttondelsfinalen i VM 2022 i Qatar ska komma, då börjar turneringen verkligen för många fans. Gruppspelet är ju nu över. Nu fortsätter det i knockout-fasen. Om du förlorar här är turneringen över. Denna spänning slår ingenting.

Den första omgången av sexton kommer att äga rum den 3 december 2022. Den sista duellen i denna omgång kommer att spelas den 6 december året. Det är därför upp till St. Nicholas att avgöra vilka två lag som blir de sista som når VM-kvartsfinalen 2022 vid det första vinter-VM i historien.

Information om VM-deltävlingen 2022 med sexton

?  Tävling: VM-omgång sexton 2022??  Datum: 03.12. till 06.12.2022?  Antal deltagande lag: 16

VM-deltävling 2022 med sexton

Alla tider enligt tysk tid (CET)

Välkänt VM-läge för åttondelsfinalen

Den som är bekant med det läge enligt vilket VM har hållits i nästan 20 år nu behöver inte förändras. Det finns som bekant åtta VM-grupper 2022. De två bäst placerade lagen från dessa kvalificerar sig för åttondelsfinalen. Till skillnad från till exempel vid EM 2021 har inga tredjeplacerade lag chansen att fortsätta turneringen. När åttondelsfinalen inleds kommer de ursprungliga 32 VM-deltagarna 2022 att ha blivit endast 16 lag.

I knockout-fasen spelar gruppvinnare mot tvåan. Detta bör förbättra gruppsegern. I teorin är ju tvåan något sämre. Beroende på grupp och turneringens gång hittills kan det dock mycket väl bli några saftiga dueller. Det finns bara ett spel för varje omgång av sexton. Den som vinner detta har löst lotten till nästa omgång.

Vid oavgjort går matchen till förlängning. Det spelar ingen roll hur det står. Till skillnad från till exempel i klubbtävlingar har "bortamål" ingen speciell betydelse. Om det fortfarande är oavgjort efter förlängning avgörs matchen på straffar. I händelse av ett fall följer detta också de regler som har varit kända i årtionden.

Avsparkstider på relativt familjevänliga tider

VM är traditionellt ett evenemang som samlar familjen framför TV: n. Inte sällan är vänner med sina släktingar fortfarande inbjudna. Och alla går direkt tillsammans till den offentliga visningen.

Vid fotbolls-VM 2022 kan detta hända i den ganska ovanliga kombinationen med julmarknaden. Det är därför viktigt att avsparkstiderna är familjevänliga, så att ni enkelt kan titta tillsammans - nästa dag är ju jobb eller skola.

För VM-åttondelsfinalen 2022 i Qatar är avsparkstiderna relativt familjevänliga. Som du kan se från schemat ovan finns det två matcher varje dag. Den första kommer alltid att starta klockan 16 centraleuropeisk tid. Detta bör i allmänhet inte orsaka några problem. Det andra spelet för varje dag börjar klockan 20 centraleuropeisk tid.

Det låter faktiskt relativt enkelt som prime time. Det bör dock noteras att det kan vara relativt sent med förlängning och en eventuell straffläggning - dessutom om uppföljningsrapporteringen ska ses tillsammans.

Arenorna för VM-omgången 2022 av sexton

Omgången på sexton matcher kommer att äga rum på åtta olika VM 2022-arenor. Därför är det vettigt att ta en titt på arenorna. Följande ordning på arenorna är baserad på spelens. Den första arenan kommer därför att vara arena för åttondelsfinalen den 3 december 2022 klockan 16, den andra arenan kommer att vara arena för matchen samma dag klockan 20 - och så vidare.

Anmärkningsvärt är att arenorna ligger nära varandra på grund av Qatars lilla storlek. Fans kan därför åtminstone teoretiskt sett titta på två matcher på en dag.

Dessa nationer är i VM -knockout -fasen 2022

Alla de lag som intar 1: a eller 2: a plats i gruppen efter alla gruppmatcher är fast i VM-omgången 2022 av sexton. Deltagarna i åttondelsfinalen avgörs därför senast efter den sista matchen i gruppspelet.

De landslag på tredje och fjärde plats i grupperna har eliminerats från turneringen och kommer inte att delta i resten av turneringen. En flytt till kvartsfinal eller till och med VM-semifinal 2022 är därför inte längre möjlig för dem.

Satsa på åttondelsfinalen i VM 2022

Naturligtvis hanterar nästan alla onlinespelleverantörer knockout-fasen av VM och erbjuder många VM 2022-spel och odds. Så snart matcherna i åttondelsfinalen i VM 2022 är fixade hittar du alla vadslagningsodds i bookmakers online-erbjudande.

Du kan redan nu satsa på vinnaren av den sista omgången i Qatar. Hur de nuvarande VM 2022-satsningarna står till kan du se på vår sida.

Recension: VM 2018 knockout runda

Vid VM 2018 i Ryssland ägde följande matchpar rum i andra omgången:

Den största överraskningen i den andra omgången av VM 2018 var inte ett av lagen som kvalificerade sig för knockout-fasen, utan ett som missade knockout-fasen. Den då regerande världsmästaren Tyskland kunde inte avancera till åttondelsfinal.

I själva åttondelsfinalen orsakade hemmalaget Ryssland nästa sensation genom att besegra Spanien på straffar och skicka hem Furia Roja. Den andra nationen på den iberiska halvön och europamästarna i Portugal 2016 sa också adjö till Uruguay i åttondelsfinalen.

Alla andra matcher gick som förväntat. Den slutliga världsmästaren Frankrike segrade knappt mot Argentina med Lionel Messi. Kroatien besegrade danskarna på straffar, liksom England besegrade colombianerna. Brasilien (mot Mexiko), Belgien (mot Japan) och Sverige (mot Schweiz) avancerade också till VM-kvartsfinal.

Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Omgång sexton

Om oss    Villkor     Kontakta oss