Varldscupen
in --'--''
Varldscupen
Sö 17:00
Varldscupen
Sö 20:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

VM:s skyttekung 2022 - Favoriter~ spel > odds

Vem blir målskytt i VM 2022 i Qatar? Alla favoritspel & oddsvinnare av Vegangenic World Championships?.

Torschuetzenkoenig

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotbollsexpert Senast uppdaterad: Söndag, 27.November 2022 — läs på 9 minuter
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

Vem blir målskytt i VM 2022 i Qatar?

Målskytten i varje VM kommer alltid att komma ihåg, inklusive den för VM 2022 i Qatar. Redan innan VM börjar funderas man intensivt på vilken spelare som kommer att göra flest mål i finalen i Qatar. Vid det senaste VM 2018 i Ryssland säkrade engelsmannen Harry Kane Golden Boot.

Men en spelare är vanligtvis bara lika bra som laget som spelar med honom. Du kommer inte att vinna det prestigefyllda priset på egen hand, så det kan bli riktiga överraskningar vid VM 2022. Naturligtvis kan du också satsa på målskytten vid detta VM. Men vilken spelare kommer att kunna övertyga i VM-satsningarna 2022?

Våra toppfavoriter till VM:s skyttekung 2022

Vi tittade närmare på de potentiella kandidaterna till Golden Boot-priset vid VM 2022. Goda chanser att göra flest mål och därmed bli skyttekung i VM i Qatar har:

Hittills har brasilianare kunnat ta hem de mest gyllene skorna (6). Den sista målskytten från Brasilien var dock Ronaldo vid VM 2002. Aldrig tidigare har en spelare lyckats vinna pokalen två gånger och absolut inte i två på varandra följande VM-tävlingar. Harry Kane kommer att få chansen att göra det vid vinter-VM 2022.

?? Kylian Mbappe med mer mognad till fler mål

Kylian Mbappe är bara 24 år gammal i början av VM 2022. Han är den yngsta franska spelaren som spelat i ett VM. Vid VM 2018 i Ryssland blev han inte bara världsmästare med Frankrike utan fick också priset för bästa unga spelare och gjorde fyra mål. Ett av hans mål var i 4-2-segern över Kroatien i VM-finalen.

Under de fyra åren mellan VM kunde Mbappe få viktig erfarenhet och borde ha mognat ännu mer till en toppspelare och målvakt för Frankrike för Qatar. Även en yngling som Paris Saint-Germain-spelaren är förmodligen inte immun mot skador. I ett friskt tillstånd är han definitivt en av kandidaterna i kampen om Golden Boot vid VM i Qatar.

?? Neymar som målvakt för Brasilien

Kommer Neymar Jr., den dyraste fotbollsöverföringen genom tiderna, äntligen att leda Brasilien tillbaka till VM-titeln 2022? Brasilien är definitivt en av VM-favoriterna 2022. 2014 vid hemma-VM och även 2018 i Ryssland kunde han inte fullt ut uppfylla rollen som Selecaos målvakt. Med 30 år på VM i Qatar borde Neymar kunna hantera pressen på honom bra och hans prestationer ska också synas i mål.

Att han är en enastående fotbollsspelare är oomtvistat. Förutom OS-guld 2016 har han dock ännu inte nått större framgångar med Brasilien. En lucka som Brasiliens stjärna i VM 2022 Neymar definitivt har bestämt sig för att fylla. Ett steg i den riktningen skulle vara portar i massor. Han har färdigheterna för att göra det och en VM-skyttekung 2022 Neymar anses av många vara mycket trolig. Han kanske kan följa i fotspåren av sin idol Ronaldo i Qatar (all information om Brasiliens VM-trupp 2022 här).

Todo meu respeito por ti FENÔMENO @Ronaldo ???????? pic.twitter.com/xDhdPieeSD

??????? Harry Kane i Qatar för 2:a gången VM-skyttekung?

I VM-historien har ingen spelare kunnat bli målskytt i två olika VM-finaler. Harry Kane har chansen vid VM 2022 i Qatar att inte bara bli den första spelaren med två Golden Boots, utan också att vara den första spelaren som försvarar sin skytteligatitel.

Den 29-årige engelsmannen i VM har allt en toppmålvakt behöver. Bakom honom står det engelska landslaget, ett för närvarande starkt lag som inte bara kan falla tillbaka på exceptionella talanger som Kane. Farligheten hos alla tre lejon ger vinnaren av Golden Boot 2018 ytterligare utrymme och chanser.

?? Timo Werner: Möjlig målskytt för Tyskland

Timo Werner anses vara det tyska landslagets målvakt under det kommande decenniet. Oavsett om det var i RB Leipzig, Chelsea eller DFB gjorde Werner sina mål eller viktiga assist. Ofta är han klumpig i målet, men gör då oftast ändå mål.

Om han inte blir skadad kommer han att vara tillbaka i den tyska VM-truppen vid vinter-VM 2022 i Qatar och näta den ena eller andra gången. I Tysklands satsningar på VM 2022 dyker han upp ändå. Den stora frågan är dock om han också har ett lag som gör att han kan vinna titeln skyttekung.

Anfallarens kvaliteter kan inte nekas den nuvarande spelaren i RB Leipzig. Blir han 3:e tysken efter Miroslav Klose och Thomas Müller att vinna Golden Boot vid ett VM? I VM-satsningarna 2022 handlas den infödda i Stuttgart mycket. Vid det senaste VM i Ryssland gjorde han tre framträdanden och kunde inte förhindra eliminering i gruppspelet.

Alla matcher i VM i Qatar kommer att sändas på TV och live stream. För Timo Werner- och Tysklandsfans bör starttiderna med tidsskillnad vara optimala för mysiga TV-eftermiddagar på vintern med VM 2022 TV-sändning.

?? Kommer Lukaku också att göra mål med Belgien vid VM 2022?

Belgien har varit ett av de bästa fotbollslagen i världen i flera år. Anledningen till detta är de delvis enastående spelarna i belgarnas gyllene generation. En av dessa spelare är Romelu Lukaku. Anfallaren, som har kontrakt med Inter Milan, är en riktig tjur i Belgiens anfall.

Den 1.91 m långa och 29-åriga spelaren vid VM 2022 är rekordskytt i det belgiska landslaget. Han gör mål i genomsnitt i nästan 2/3 av sina matcher och är därmed en integrerad del av de röda. Vid senaste VM gjorde han fyra mål och förberedde ett. Belgierna uppnådde den största framgången i sin historia och slutade trea.

?? Cr. Ronaldo fortfarande målskytt vid sitt senaste VM?

Superstjärnan Cristiano Ronaldo är också tillbaka i början av VM 2022 i Qatar. Vid 37 års ålder blir det förmodligen hans sista VM som spelare. Vi är säkra på att CR7 inte kommer att ha tappat något av sin styrka förrän då och kommer att fortsätta att vara en av de bästa spelarna i turneringen.

Golden Boot för toppscorer i VM 2022 verkar också mer än realistiskt. Spel och odds ser portugiserna i framkant. Den avgörande faktorn blir hur bra kvaliteten är i Portugals VM-trupp. Efter EM-titeln 2016 kan man dock se en positiv trend och Selecao kan hittas tillbaka där man förväntar sig det, nämligen längst fram.

Cristiano Ronaldo: "Fotbolls-VM 2022 blir mitt sista" ??? pic.twitter.com/seRPHCjrb4

Kommer Ronaldo att bli Portugals första VM-målskytt vid sitt senaste VM? Vem, om inte han.

?? Lionel Messi: Golden Boot också inom räckhåll vid VM 2022

VM-stjärnan Lionel Messi är verkligen en av de största fotbollsspelarna genom tiderna. Den stora framgången med det argentinska landslaget har hittills uteblivit. Efter att ha gått i pension från pensionen lever chansen att vinna VM-titeln 2022 i Qatar vidare, liksom chansen att vinna Golden Boot i VM 2022.

När Messi nådde finalen med Argentina 2014 gjorde Barcelona -legenden 4 mål under turneringen och slutade 3: a i målskyttarnas ställning. Messi kommer knappast att förlora något av kvalitet förrän 2022 och kommer också att vara en av favoriterna för toppscorern i VM 2022 i Qatar vid 35 års ålder på VM-stadionerna 2022.

Spel på bästa målskytt i VM 2022 & Odds

Spel på toppscorer i ett VM är bland de mest populära tipsen någonsin. Även vm-slutspelet 2022 kommer att räknas igen.

För närvarande väntar dock online-bookmakers fortfarande på de stora evenemangen före vinter-VM i Qatar innan de flyttar ut med spel och odds för 2022. Så snart de första oddsen har publicerats hittar du dem naturligtvis direkt här.

Förresten, vi har länkat vårt VM-speltips 2022, där du kan hitta resultatförutsägelser för varje spel, här.

Alla målskyttar i VM-historien

Ytterligare utmärkelser vid VM 2022

Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Torschuetzenkoenig

Om oss    Villkor     Kontakta oss