Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

VM-sändning 2022: Alla VM-kanaler

Vilka kanaler kommer att sända VM 2022 på tv? TV-schema för alla 64 VM-matcher Information om TV-rättigheterna i DE~ Österrike i Schweiz?

TV-sändning

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotbollsexpert Senast uppdaterad: Söndag, 27.November 2022 — läs på 7 minuter
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

All information om TV-sändningen av VM 2022

Vilket fotbollsfan skulle ha trott för några år sedan att se matcher i ett fotbolls-VM på tv mitt i adventssäsongen? Vid VM 2022 i Qatar blir denna absurda idé nu verklighet.

På grund av de extremt höga temperaturer som råder i ökenstaten Qatar på sommaren beslutade FIFA för första gången att flytta en final till vintern. Från 20 november till 18 december 2022 blir det nu en offentlig visning med glögg och punsch på julmarknaden, där VM-stjärnorna 2022 kan ses.

Om du inte vill huttra i kylan kan du naturligtvis också göra dig bekväm framför TV: n. Men inte alla 64 VM-matcher är tillgängliga live på gratis TV - åtminstone i Tyskland. Här kan 16 VM-matcher utan tyskt deltagande ses exklusivt på den betalda MagentaTV, inklusive åttonde och kvartsfinalmatcher samt matchen om 3: e plats.

I Österrike och Schweiz har de offentliga programföretagen säkrat TV-rättigheterna för VM 2022 i Qatar. Där kan fotbollsfans se alla 64 matcher på gratis TV, varigenom i Österrike 25 matcher kan ses på den privata kanalen ServusTV på grund av ett samarbete med ORF. Betal-TV-tjänster som DAZN, SKY eller MagentaTV lämnades tomhänta vid fördelningen av rättigheter i Österrike och Schweiz.

Vem kommer att sända VM 2022?

?  Tävling: Fotbolls-VM 2022 i Qatar?  Datum: 20 november - 18 december 2022?  VM 2022 TV-kanal: ??  ZDF / ARD, Magenta TV, ??  ORF 1 / ServusTV,?? SRF 2

TV -schema för VM -gruppspelet 2022

Alla tider enligt tysk tid (= centraleuropeisk tid CET)

Fotbollsfans kan se fram emot fotboll dygnet runt vid VM 2022 i Qatar. På de flesta matchdagar i den preliminära omgångsfasen finns det fyra olika avsparkstider per dag: 11:00, 14:00, 17:00 och 20:00 tysk tid. Naturligtvis kommer VM-öppningsmatchen 2022 den 20 november, inklusive den stora öppningsceremonin, också att sändas på TV.

Matcherna på den tredje och sista matchdagen i gruppspelet kommer att spelas parallellt som vanligt och starta antingen klockan 16:00 eller 20:00 tysk tid.

TV-sändning av VM-finalen 2022

Alla tider enligt tysk tid (= centraleuropeisk tid CET)

I VM-knockoutfasen 2022, som på den sista gruppmatchdagen, kommer matchen att spelas antingen 16:00 eller 20:00 tysk tid. De två semifinalmatcherna spelas vardera klockan 20:00, den stora VM-finalen kommer äntligen att äga rum den fjärde söndagen i advent, 18 december 2022, klockan 16:00 tysk tid i Lusail City (se hela VM-schemat här).

Dessa TV-kanaler sänder VM 2022 i Tyskland

I Tyskland förändras mycket jämfört med tidigare VM. Även om de offentliga programföretagen ARD (Das Erste) och ZDF säkrade rättigheterna till TV-sändningen av VM 2022 i Qatar 2014, kommer inte alla 64 matcher att visas live på free-to-air-tv.

På grund av ett avtal med Deutsche Telekom kommer totalt 16 matcher, inklusive matcher i VM 2022, åttondelsfinalen och kvartsfinalen samt matchen om 3: e plats, att sändas exklusivt på betal-TV-kanalen MagentaTV. Alla spel i det tyska landslaget är dock undantagna från detta, som kommer att fortsätta att köras på gratis TV (dvs. antingen på ZDF eller ARD).

Rättighetspaketet, som förhandlades fram mellan SportA, ARD:s och ZDF:s gemensamma sporträttighetsbyrå, och världsfotbollsförbundet Fifa, inkluderar också sändningsrättigheter via livestream. Detta kan sedan nås live och gratis via ARD / ZDF-mediebiblioteket.

Som med EURO 2021 kommer världsmästaren Bastian Schweinsteiger att följa med livesändningarna av ARD som TV-expert vid VM 2022. Hans världsmästarkollega Per Mertesacker kommer sannolikt att vara i aktion för ZDF.

I Österrike visar ORF och ServusTV VM-matcherna

Det offentliga programföretaget ORF säkrade redan sändningsrättigheterna för VM 2022 i Qatar 2012 och är därmed fortfarande nummer 1 i VM-sändaren i Österrike. Alla 64 VM-matcher kommer dock inte att sändas på ORF 1. Eftersom ORF 1 samarbetar med ServusTV för den sista omgången kommer 25 av dem att visas på Didi Mateschitz TV-station. Detta inkluderar 19 matcher från gruppspelet, två omgångar av sexton och två kvartsfinalmatcher, en semifinal och matchen om 3: e plats.

Dessutom innehar Österreichische Rundfunk och ServusTV liverättigheterna till radiosändningar, livestreaming och video-on-demand-innehåll. Livestreams och höjdpunkter från VM i Qatar kan därför nås gratis i mediebiblioteket.

Teamet av moderatorer och experter kommer återigen att visa bekanta ansikten på ORF. Framför allt har duon kring programledaren Rainer Pariasek och TV-experten och fotbollslegendaren Herbert Prohaska redan något som liknar kultstatus i Österrike och kommer säkert att ge många underhållande TV-ögonblick vid VM 2022.

TV-sändning av VM 2022 på schweizisk tv

Även i Schweiz är allt sig likt. Den offentliga mediekoncernen SRG SSR har säkrat TV-rättigheterna till VM 2022. Kanalerna och plattformarna för SRF, RTS, RSI och RTR kommer att täcka alla 64 VM-matcher på TV, radio och multimedia exklusivt, live och fritt tillgängliga i Schweiz. På tv kommer matcherna troligen att sändas på SRF 2, livestreamar finns i Play SRF:s mediebibliotek.

Om du vill se en VM-match 2022 via livestream på nätet, se till att alla leverantörer har satt upp en så kallad geoblockering.

Detta innebär att liveströmmarna från de tyska kanalerna ARD och ZDF endast kan nås i Tyskland, medan ORF-strömmarna endast är tillgängliga i Österrike och SRF-liveströmmar endast fungerar i Schweiz. Så kallade VPN-tjänster kan hjälpa dig att kringgå dessa blockeringar.

Ytterligare länkar till VM 2022:

Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

TV-sändning

Om oss    Villkor     Kontakta oss