Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Champions League
Ti 18:45
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

YouTube free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

YouTube är en webbplats som är känd för sin videostreaming. Det används ofta redan idag, och det finns en god chans att du har använt det tidigare. Vissa människor använder YouTube för underhållning, medan andra använder det för utbildningsändamål. Idag kommer vi att diskutera några av de bästa sakerna med att använda YouTube och hur man kan dra nytta av dem!

Youtube

youtube live tv

youtube pris

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

En plats kan leda ett kulturellt skifte

En webbplats som revolutionerar hur vi konsumerar media kommer ibland runt. Napster, till exempel, förändrade hur vi tänker på hur man tjänar pengar på media, ägande, Copywrite-lagar och fildelning. Det resulterade i en utmaning mot status quo, som tog bort makt och inflytande över konst från de få mediekonglomerat som styr världen och återlämnade den till konsumenternas händer. Detta befriade media genom att presentera en alternativ värld där den kunde vara fri.
Men nu, med den mängd innehåll som YouTube har att erbjuda, har vi mycket fler alternativ för vad vi ska titta på. En annan webbplats, som har haft en lika avgörande effekt på vår konsumtion av media, särskilt videoinnehåll, är YouTube. Före YouTubes lansering var våra alternativ ganska begränsade för vilka typer av videor vi skulle ha tillgång till. Människor kan i princip välja mellan ett av bara några få val. Men nu, med den mängd innehåll som YouTube har att erbjuda, har vi mycket fler alternativ för vad vi ska titta på.
Vi kunde titta på förprogrammerade tv-program när de råkade vara på, gå och se en film på teatern, hyra en film från Blockbuster eller använda en fildelningssajt som Napster.
YouTube steg dock upp, till synes från ingenstans, och erbjöd oss inte bara ett nytt sätt att titta på videor utan också ett nytt sätt att dela vårt eget innehåll samt en hel massa tidigare omöjligt innehåll för oss att njuta av. Jag tror inte att YouTube får nästan så mycket kredit som det förtjänar för att sätta fokus på videostreaming, vilket bevisar att en videoströmningswebbplats kan vara både praktisk, skalbar och lönsam.
Utan YouTube verkar det troligt att säga att det inte skulle finnas någon Netflix, Hulu, HBO Go eller Amazon Prime Video. YouTube lade ner den tekniska grunden och tack och lov att de gjorde det. För utan det kanske många strömmande webbplatser som Netflix, Hulu, HBOGo och Amazon Prime Video inte existerar.
YouTube grundades av tre personer som hade arbetat tillsammans på PayPal. Steve Chen, Chad Hurley och Jawed Karim skapade videostreamingtjänsten i februari 2005. Kort därefter, i november 2006, köpte Google YouTube för 1,6 miljarder dollar. Idag ägs och drivs YouTube fortfarande av Google som ett av företagets dotterbolag.

Mer än vad som möter ögat

Låt oss ta en titt på vad YouTube har att erbjuda sina användare. Vi är alla bekanta med hur YouTube fungerar, men om du inte var medveten om det finns det olika funktioner och typer av innehåll som finns på denna massiva streamingwebbplats. Låt oss gå igenom allt YouTube tillåter sina användare att göra och titta på.
YouTube är en webbplats för videoströmning där användare kan visa, betygsätta, dela och kommentera videor. Dessutom kan användare skapa personliga spellistor med videoinnehåll som inte är tillgängligt på de flesta andra videoströmmingswebbplatser. Slutligen skiljer sig YouTube från sina konkurrenter genom att tillåta användare att ladda upp en obegränsad mängd videor, skapa livevideosändningar och regelbundet blogga.
Tack vare YouTube har det skett en ökad efterfrågan på innehåll som inte bara är underhållande utan också informativt och unikt. Detta har lett till ökningen av "unboxing videos", där YouTubers kommer att beställa en produkt och öppna den på video för att visa hur det fungerar samt ge en recension av sina tankar. Detta har också bidragit till den "influencer" -kultur som dominerar sociala medier, där människor med stora följare på plattformar som YouTube får betalt för att marknadsföra produkter.
Twitch inspirerades av YouTube, som var den ursprungliga platsen där människor skulle ladda upp videor av sig själva som spelade videospel. Efter att Twitch insåg att det fanns en enorm möjlighet på denna växande marknad, utnyttjade de det snabbt.
Sedan lanseringen av YouTube 2005 har det funnits ett nyare fenomen på webbplatsen där människor helt enkelt reagerar på ny musik, stand up comedy eller filmtrailers när de kommer ut. Människor som gör den här typen av granskning är vanligtvis inte experter inom sitt område, men de kan vara mycket underhållande att titta på, särskilt om YouTube-användaren i fråga har en elektrisk eller knäpp personlighet.
Många har funnit att det är möjligt att försörja sig genom att ladda upp videor till YouTube, med rätt strategi och ansträngning. Detta nya medieinnehåll har lett till ett mer komplext system för att tjäna pengar på videor, så YouTubers på proffsnivå kan försörja sig bra på sitt arbete.
Medan amatörvideor verkligen fortfarande är rikliga på YouTube, är professionellt innehåll också lättillgängligt. Detta inkluderar filmer och TV-programavsnitt, som inte längre är tillgängliga på webbplatsen i sin helhet.
Men det finns också hela hörn av YouTube som du kanske inte ens har känt till. YouTube är hem för en uppsjö av videor, varav några är musikvideor, dokumentärer, miniserier, kortfilmer, tecknade serier och pedagogiska videor. I princip allt som faller inom YouTubes strikta Copywrite-policy finns på webbplatsen.

Ett häpnadsväckande stort videoströmningsfenomen

YouTube har verkligen fått ett eget liv och har långt vuxit ur allt som de tre skaparna ursprungligen drömde om att det skulle bli. Jag menar, om de hade förutsett detta finns det en god chans att de skulle ha vidarebefordrat erbjudandet att sälja YouTube till Google. Tillsammans med sin snabba tillväxt och fortsatta expansion har YouTube dock sett mycket motreaktion och nedbrytning.
I sin senaste rapport fann Merch Dope att det totala antalet personer som använder YouTube - 1 300 000 000. 300 timmars video laddas upp till YouTube varje minut! Nästan 5 miljarder videor ses på YouTube varje dag. Under en genomsnittlig månad tittar 8 av 10 18-49-åringar på YouTube.
Ingen annan videoströmningswebbplats har någonsin uppnått den typen av siffror.

Ikonisk webbplatsdesign

Men låt oss ta en titt på själva webbplatsen - är den väl utformad, lätt att använda? Låt oss ta en titt och se själva. YouTubes webbdesign är ikonisk - den har kopierats av nästan alla videostreamingtjänster. Och av goda skäl är det logiskt, effektivt och intuitivt.
Du hittar sökfältet högst upp på sidan. Under det får du ett gäng videor att välja mellan, varav de flesta kommer att baseras på dina egna tittarvanor. De är indelade i sektioner, som börjar med Rekommenderade videor för dig. Därefter hittar du nyheter, senaste inlägg, senaste uppladdningar av kanaler som du följer, YouTube-blandningar (populära spellistor baserat på din visning) och sedan ännu mer rekommenderade videor.
Till vänster om dessa miniatyrförhandsgranskningar finns alla dina personliga användarfunktioner. Det är här du kan komma åt ditt bibliotek, historik, titta senare, gillade videor, dina spellistor, prenumerationer och en lista med kategorier från vilka du kan bläddra i hela YouTube med taggar som mode, spel, sport etc. Att klicka på en video håller visningsprocessen strömlinjeformad.
Under mediaspelaren finns alla kommentarer. Du kan delta i en oändlig dialog här, och på höger sida av skärmen finns föreslagna videor som du kan bläddra bland som liknar den här. Denna webbplats är bara för bekväm för sitt eget bästa!

För många annonser förstör nästan en annars perfekt webbplats

Några anmärkningsvärda problem med YouTube inkluderar antalet annonser som användare måste hantera, liksom deras tendens att avbryta videor flera gånger. Webbplatsen är också full av annonser, vilket kan vara mycket besvärande.
Med det sagt finns det ingen annan webbplats som den på webben - åtminstone inte av samma storlek. Älska det eller hata det, YouTube är här för att stanna och det kommer att förbli en av de bästa gratis videoströmmingssajterna i världen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Youtube

youtube live tv

youtube pris

YouTube free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

YouTube är en webbplats som är känd för sin videostreaming. Det används ofta redan idag, och det finns en god chans att du har använt det tidigare. Vissa människor använder YouTube för underhållning, medan andra använder det för utbildningsändamål. Idag kommer vi att diskutera några av de bästa sakerna med att använda YouTube och hur man kan dra nytta av dem!

Om oss     Villkor     Kontakta oss