Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

YouTube Gaming free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

YouTube Gaming är en livestreaming och video on demand-plattform där användare kan titta på innehåll från skapare. Under de senaste åren har plattformen sett estetiska förbättringar, liksom införandet av en kuraterad spellista som gör det möjligt för tittarna att hålla sig limmade på nätverket. Det finns mer än dussintals skapare som strömmar live samtidigt, så det finns ingen brist på innehåll i det här nätverket.

Youtube Gaming

youtube gaming

skapare av miniatyrbilder för youtube

youtube gaming app

youtube gaming download

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 30.November 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

youtube.com/gaming

Även om du inte gillar att titta på andra människor spela videospel, är chansen stor att du i slutet av den här bloggen kommer att utveckla en affinitet mot spelgemenskapen och YouTube Gaming i synnerhet. Varför? För tio år sedan var det inte meningsfullt för mig att se andra streamers spela. Men som majoriteten av tittarna ändrade jag mitt perspektiv och blev beroende av att titta på spelvideor. Om du inte är i det ännu, oroa dig inte; fortsätt bara läsa för i slutet av den här bloggen kommer du att vara ett som jag.
YouTube Gaming är en av de största spelplattformarna i världen. Det gör det möjligt för skapare och tittare att titta på ett oändligt antal liveströmmar och förinspelade videor om videospel. Du kan också sända dina egna liveströmmar på denna plattform. Så oavsett om du vill se Markiplier spela live eller vill titta på PewDiePies förinspelade videor hittar du allt på YouTube Gaming.

Cut-throat konkurrens eller mättnad?

Microsofts Mixer är en ny streamingtjänst som gör det möjligt för spelare att titta på live-spelsessioner och chatta med andra tittare direkt på sina smartphones och surfplattor. Twitch har varit centrum för spelrevolutionen i flera år, men med ökningen av YouTube Gaming och Microsofts Mixer blir saker och ting lite mer utmanande för dem. YouTube Gaming är Googles svar på Twitch och andra ledande spelströmningstjänster som erbjuder on-demand video eller live-action och reaktionsvideor som täcker YouTubes spelsfär. Microsofts Mixer är en ny streamingtjänst som gör det möjligt för spelare att titta på live-spelsessioner och chatta med andra tittare direkt på sina smartphones och surfplattor.

Låt oss prata siffror

När det gäller siffror har YouTube-spel 83.3 miljoner prenumeranter. Men de 22 000 kreatörer som gör innehåll till plattformen har bara producerat 460 000 timmars innehåll jämfört med Twitchs 64 000 användare? 1.9 miljoner timmar live videoinnehåll. Medan YouTube Gaming fortfarande har mycket att komma ikapp när det gäller siffror, med den uppmärksamhet plattformen får sedan årsskiftet, kommer det säkert att stänga det gapet.

Vad är YouTube Gaming?

YouTube Gaming är en utlöpare av YouTube som tillhandahåller ondemand och live videospelinnehåll. Den moderniserade plattformen har befintliga spelvideor och låter dig hitta de bästa livestreamingsvideorna via en kuraterad spellista. För ett par år sedan skulle det vara tumultartat att hitta videor, men inte idag. Du får en komplett lista över de bästa YouTubers som har spelat ett visst spel och därmed kan du hitta en dedikerad spellista.
YouTube Gaming har förnyat sitt gränssnitt för att vara mer tilltalande för spelare. Från League of Legends till Street Fighter kan du se nästan alla större titlar på plattformen här.

Design

Layouten är snygg och modern och grafiken är helt enkelt fantastisk. Hjältesektionen ensam är värt ditt besök. Om du ännu inte har besökt sidan antar du att sidan inte kommer att skilja sig från det vanliga YouTube-gränssnittet. Det är dock långt ifrån sanningen eftersom utvecklarna har lagt ner mycket arbete på sidan. Det måste vara en av de mest ikoniska sidorna på YouTube. Omedelbart fångar hjältesektionen min uppmärksamhet. Det finns fem skjutreglage där var och en bär en individuell video som spelas sömlöst. Layouten är snygg och modern och grafiken är helt enkelt fantastisk. Hjältesektionen ensam är värt ditt besök.
Den? Rekommenderad? rubriken är särskilt intressant eftersom den innehåller spel som inte har släppts ännu eller just har släppts nyligen. När du bläddrar ner på sidan ser du en horisontell spelbanner med en Prenumerera CTA-knapp till höger. Under det hittar du kuraterade spellistor med rubriker som "Top Live Games", "Top Live Streams", "Recommended?" Du hittar listan över spel du följer, i mitt fall finns det "PES 2020", "EA Sports FIFA 20", "PUBG", "Minecraft" och "Sekiro". Rubriken "Rekommenderad" är särskilt intressant eftersom den innehåller spel som inte har släppts ännu eller just har släppts nyligen.
När du klickar på någon av titlarna kommer du till en ny sida med vertikal kreativ miniatyrbild till vänster. Förutom miniatyren hittar du titel, beskrivning och nyckelord. Och på höger sida hittar du knapparna Prenumerera och Titta på trailer. Min favoritdel är omslagsbilden med en transparent svart design på toppen. Det ser fascinerande ut. Små anpassade detaljer som den här gör streaming på YouTube värt det - de misslyckas aldrig med att fånga nyanserna.
Strax under det finns en rad med sju alternativ - Hem, Live, Senaste, Utforska, Låt oss spela, Officiell och Om. När du klickar på något av dessa alternativ uppdateras spellistan baserat på dina önskemål. Livekommentarerna och de föreslagna videorna har ett mörkare färgschema och huvudsidan är fylld med on-air-strömmar. Du kan anpassa profilen och få en rekommendation av spel som du bryr dig om.

Innehåll

YouTube Gamings innehåll måste vara dess största styrka. Du kan hitta titlar som Minecraft, PUBG, Sekiro, Counter-Strike: Global Offensive, Temple Run, Grand Theft Auto V och Subway Surfers. Det här är inte allt, du kan hitta nästan alla spel YouTubers speciella speltäckning genom att klicka på sökfältet.
För att titta på innehåll med en upplösning på upp till 4K, beroende på den ursprungliga kvaliteten som har laddats upp av skaparen, behöver du Wi-Fi eller en riklig mängd dataanslutning med 5 mbps hastighet.
politik, nyheter, sport och underhållning. Utbudet av innehåll som finns tillgängligt på webbplatsen är omfattande, med fyra kategorier: politisk, nyheter, sport och underhållning.

Låt oss spela

Let's Play-videorna är roliga att titta på spel där spelarna helt enkelt testar ett visst spel med strategi. Denna kategori är specifikt för en publikgrupp som är intresserad av att köpa ett spel, men som vill lära sig mer om det via YouTube.

Recensioner

Du hittar mycket spelinnehåll på YouTube. Det beror på att många människor förlitar sig på YouTube för ärliga recensioner innan de spenderar $ 40- $ 100 på ett spel. Det finns många spel på marknaden som kan vara ganska överväldigande. Genom att titta på recensioner kan du alltså hitta det spel som passar dig bäst.

Genomgång

En genomgångsvideo är en typ av video som hjälper tittarna att följa spelets historia och slutföra uppgifter som de kanske har missat. Videorna är välstrukturerade, med händelser och sidouppdrag tydligt markerade, vilket gör det enkelt för tittarna att njuta av spelet som om de spelade det själva.

Reaktioner

Reaktioner på videor är mycket underhållande. Vissa människor gillar att titta på reaktionerna medan andra tycker om videon utan någon reaktion. Det finns något attraktivt med reaktionsvideor eftersom kanaler som OzzyMan Reviews har omdefinierat reaktioner och kommentarer på YouTube-plattformen. De är spontana och roliga att titta på precis som Snoop Doggs kommentar om djur.

Stationär / mobil upplevelse

YouTube Gaming hjälper både kreatörer och konsumenter att förbättra sin upplevelse. För kreatörer har det aldrig varit enklare att sända själva. Klicka bara på Knappen Gå live högst upp på skärmen så kan du också ladda upp en ny video eller börja strömma. Se bara till att du har rätt spelinställning, till exempel Hauppauge HD PVR 2 Gaming eller annan Open Broadcast-programvara.
Streamers kan enkelt ansluta till sin publik - chatta med dem och tjäna pengar via livestreamen. De kan spela annonser och visa en länk till Patreon- eller Kickstarter-sidor där deras community kan stödja dem ekonomiskt. Detta är ett stort plus för skaparna såväl som publiken, eftersom de tillsammans kan stödja varandra genom att förbättra kanalens övergripande kvalitet.
Den enda nackdelen med Twitch är dess musikpolicy. Om en upphovsrättsskyddad låt spelas upp på en stream i Twitch stängs låten av i stället för att tas bort. YouTube, å andra sidan, har inte denna policy och klipp som innehåller upphovsrättsskyddad musik kan tas bort.

Planer och prissättning

Plattformen är helt gratis att använda för både tittare och innehållsskapare. Du kan stödja dina favorit Youtubers via Patreon eller Kickstarter och kan till och med donera när de livestreamar. YouTube som plattform debiterar dig dock ingenting för att titta på strömmarna.

Förslag jag har för YouTube Gaming

Jag gillar plattformen. Det finns inga klagomål om streamingkvalitet. De flesta funktionerna är utmärkta. Mitt enda förslag skulle vara att skapa en individuell plattform som har en unik överklagande. Nu, även om det är utmanande och kanske inte är bra råd, kommer det säkert att locka miljontals användare om det är någonstans lika bra som den nuvarande streamingtjänsten. Det är bara det att YouTubes innehållsegenskap känns likadan på grund av den mörka layouten.

Slutsats

YouTube Gaming är en bra plattform för att strömma spelinnehåll. Jag älskar att titta på genomgångar på YouTube Gaming på min mobil och jag spenderar mycket tid på att titta på dem. Min favoritspel YouTuber är BrendenPlayz och han strömmar i allmänhet WWE-spelinnehåll. Förutom hans kanal tittar jag ofta på MGH, TheRadBrad, Chris Smoove och ShuffleGamer.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Youtube Gaming

youtube gaming

skapare av miniatyrbilder för youtube

youtube gaming app

youtube gaming download

YouTube Gaming free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

YouTube Gaming är en livestreaming och video on demand-plattform där användare kan titta på innehåll från skapare. Under de senaste åren har plattformen sett estetiska förbättringar, liksom införandet av en kuraterad spellista som gör det möjligt för tittarna att hålla sig limmade på nätverket. Det finns mer än dussintals skapare som strömmar live samtidigt, så det finns ingen brist på innehåll i det här nätverket.

Om oss     Villkor     Kontakta oss