Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

YouTube Music free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

YouTube Music är en musikströmningstjänst som skiljer sig från andra där ute. Det erbjuder funktioner som andra tjänster som Spotify gör, men det har också sin egen uppsättning funktioner som gör att den sticker ut. Du kan till exempel söka efter låtar med texter eller bara genom att beskriva låten. Du kan också lyssna på över 30 miljoner spår och ännu fler musikvideor. Och naturligtvis är spellistans algoritmer mycket avancerade. Så om du letar efter en musikströmningstjänst som har allt, kolla in YouTube Music!

Youtube Music

youtube premium pris

youtube music pris

youtube pris

pris youtube premium

youtube music gratis app

youtube music kostnad

youtube music premium pris

youtube premium priser

youtube premium sverige pris

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

music.youtube.com

Så uppenbarligen är YouTube en streamingtjänst som verkligen inte behövs någon introduktion. Det är överlägset den största videoströmningsplattformen i världen, med miljarder aktiva användare och otaliga videouppladdningar. YouTube fortsätter bara att växa för varje dag (i minuten till och med!), Vilket gör det till en av de mest populära webbplatserna på internet. På vissa sätt kan du förmodligen säga att YouTube är den ursprungliga videoströmningswebbplatsen.
Öppnandet av YouTubes streamingplattform har gjort det möjligt för andra videoströmningssajter att få fäste och bli mer populära än någonsin tidigare. När det gäller att faktiskt skapa och distribuera videor var YouTube inte den första webbplatsen som gjorde det, men de var den första webbplatsen som gjorde det till ett vanligt fenomen.
Efter lanseringen av videoströmningsteknik blev YouTube tillgängligt för en mycket bredare publik än bara de som hade råd med dyr hårdvara. Denna tillgänglighet var något som hjälpte till att göra plattformen populär, liksom att främja kreativitet genom att ge människor ett sätt att enkelt dela sina videor med andra. Men idag är YouTube inte bara populärt för sin ursprungliga programmering utan för sin förmåga att expandera till andra digitala utrymmen som musikströmning och sladdskärning
Eftersom YouTube är den överlägset mest populära webbplatsen för åtkomst till musikvideor är det vettigt att människor oftare än inte tittar på nya musikvideor på YouTube när de släpps.
Även om musikvideor för artister inte har samma cache som de gjorde på 80-, 90- och början av 190-talet, är de fortfarande en integrerad del av musikernas albumutrullningar och marknadsföring. Och YouTube har varit centralt för att tillhandahålla en plattform för att dessa musikvideor ska kunna ses.
Utanför officiella musikvideor har jag också navigerat i min webbläsare till YouTube i över ett decennium nu när jag vill höra musik som jag inte kan hitta på någon av de andra vanliga musikströmningstjänsterna. Detta beror på att människor (läs: YouTube-användare) ofta rippar och laddar upp ljudinnehåll som YouTube-videor, vilket gör det möjligt för alla att komma åt det - vare sig det är en läcka, en exklusiv utgåva eller något annat.
YouTube har varit en pålitlig källa för att lyssna på musik från mindre kända artister, eftersom många av dem, oavsett hur oberoende eller underjordiska de kan vara, har sina egna YouTube-kanaler från vilka du kan komma åt deras musik när Spotify eller Apple Music kan svika dig.
Det är mycket meningsfullt för YouTube att dra nytta av det faktum att de har använts som en slags de facto musikströmningstjänst i flera år genom att skapa sin egen officiella musikströmningstjänst i form av YouTube Music. Men hur står sig YouTubes streamingtjänst mot konkurrenter som Spotify eller Tidal? Tja, låt oss ta en titt och se, ska vi?

Historia

I oktober 2015 tillkännagav YouTube YouTube Music-appen. Appen lanserades officiellt i november tillsammans med sin mycket marknadsförda streamingtjänst, YouTube Red. Även om YouTube Music har kritiserats för att vara för lik den redan existerande Google Play Music-tjänsten, var den avsedd för människor som jag som har utnyttjat YouTube specifikt för de flesta av deras musiklyssningsbehov. Så föreställ dig Google Play men med youTubes varumärke och ikoniska layout istället.
I maj 2018 meddelade YouTube att de utökar sin YouTube Music-tjänst till att omfatta en stationär mediaspelarwebbplats samt deras befintliga YouTube Music-app. Uppdateringen resulterade i ett nytt och förbättrat användargränssnitt, som innehåller en uppdaterad algoritm för att mer exakt rekommendera musik baserat på användarnas lyssningsvanor.
Den nya algoritmen använder artificiell intelligens för att låta YouTube-musikanvändare söka efter låtar baserat på texter och beskrivningar. Detta återupplivade sätt att föreslå musik till lyssnare är en helt ny upplevelse, och YouTube Music har positionerat sig som en solomusikströmningstjänst i direkt konkurrens med tjänster som Spotify och Apple Music. YouTube Music finns fortfarande som en del av YouTube Premium (tidigare YouTube Red) och är också tillgängligt som en del av Google Play All-Access.

Design

Många tycker att YouTube Music är en snygg, användarvänlig tjänst med lättanvänd applayout och lätt för ögondesignen. Klagomål sträcker sig dock från att webbplatsen är för rörig till brist på intuitiv applayout.
YouTube Music verkar dock inte lida av något av dessa problem. Att söka och bläddra bland låtar är enkelt, som det borde vara, och webbplatsen ser väldigt bra ut. Det ser faktiskt ut som om YouTube Music har tagit en hel del av sin inspiration från Spotify för designen. Så om du är bekant med Spotify (eller Tidal, till och med), är chansen stor att du inte har några problem med hur YouTube Music fungerar eller ser ut. Även om du aldrig har använt en annan musikströmningstjänst i ditt liv än den här, kommer du att kunna använda YouTube Music som ett proffs nästan omedelbart tack vare den strömlinjeformade och intuitiva designen.

Innehåll

Detta är en av anledningarna till att jag tycker att YouTube Music är bättre än Spotify. Inte bara har de ungefär samma mängd låtar (30 miljoner +) utan också YouTube Music är integrerat med dina YouTube-visningar så att det lär sig när du använder det och ger tillgång till alla officiella musikvideor på YouTube.
YouTube Music är en fantastisk musikströmningstjänst med många spellistor sammansatta av experter och algoritmer. Dessutom, beroende på ditt prenumerationspaket, kan du också ladda ner och lyssna på musik offline och helt integrera YouTube Music med Google Play och Google Home-enheter.
Jag är glad över de nya sökfunktionerna i musikappen. Detta är ett fantastiskt steg framåt och låter användare utforska musik på ett mycket mer detaljerat sätt.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Jag älskar absolut designen av YouTube Music. Det ser bra ut, hela upplevelsen är strömlinjeformad med din Google Play och traditionell YouTube-användning, och skrivbordsspelaren är felfri och enkel att använda. Så du kan vara säker på att den stationära (och mobila webbläsaren) versionen av webbplatsen är utmärkt.
Trots att den släpptes i början av 2018 har YouTube Music-appen redan samlat en stor följd och kritisk hyllning från Apple App Store-granskare. Av 239,000 4.7 betyg är appen i genomsnitt XNUMX stjärnor, med många användare som citerar dess fantastiska funktioner och användarvänliga gränssnitt.

Prissättning och planer

Det finns tre prenumerationsalternativ för YouTube Music. Tjänsten är tekniskt sett en freemiumtjänst, vilket innebär att du kan utnyttja tjänsten utan att betala en krona. Men om du går den vägen kan du förvänta dig att kämpa med annonser, begränsade offline-lyssningsalternativ och oförmågan att spela i bakgrunden (vilket innebär att, som den frustrerande karaktären hos den ursprungliga YouTube-appen, när du stänger appen för att göra något annat, kommer musiken att pausa).
YouTube Music Premium ger en utmärkt ljudkvalitet utan annonser. Det kostar $ 9.99 per månad.
För att registrera dig för YouTube Premium måste du köpa en $ 11.99 månadslång prenumeration. Detta ger dig tillgång till allt som YouTube Music har att erbjuda, inklusive möjligheten att kringgå annonser och spela bakgrund oavbrutet.

Förslag som jag har för YouTube Music

: Jag skulle vilja se YouTube Music utöka sina horisonter när det gäller att låta musik från mindre kända, kommande artister strömmas i deras app. I framtiden skulle jag vilja att YouTube Music utvidgar sina horisonter när det gäller vilken musik som får streamas i deras app. Enligt min mening, om en artist har musikvideor på YouTube som innehåller musik, bör dessa låtar vara lättillgängliga som ljudfiler. Detta kan naturligtvis vara en besvärlig process, men det skulle gynna mindre kända artister som just har börjat. Slutsatser: Jag skulle vilja att YouTube Music vidgade sina vyer i detta avseende så att mer musik från mindre kända artister kan streamas i deras app.
YouTube Music är verkligen en spelväxlare, med sina smarta sök- och AI-algoritmer som inspirerar sina konkurrenter att öka det när det gäller teknik under de kommande åren. Och för priset kan du verkligen inte gå fel.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Youtube Music

youtube premium pris

youtube music pris

youtube pris

pris youtube premium

youtube music gratis app

youtube music kostnad

youtube music premium pris

youtube premium priser

youtube premium sverige pris

youtube utan annonser pris

YouTube Music free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

YouTube Music är en musikströmningstjänst som skiljer sig från andra där ute. Det erbjuder funktioner som andra tjänster som Spotify gör, men det har också sin egen uppsättning funktioner som gör att den sticker ut. Du kan till exempel söka efter låtar med texter eller bara genom att beskriva låten. Du kan också lyssna på över 30 miljoner spår och ännu fler musikvideor. Och naturligtvis är spellistans algoritmer mycket avancerade. Så om du letar efter en musikströmningstjänst som har allt, kolla in YouTube Music!

Om oss     Villkor     Kontakta oss