Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

YouTube TV free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Om du funderar på en kabelväxling bör du definitivt besöka YouTube TV. Inte bara har de det bredaste urvalet av strömmande innehåll, men deras trådlösa nätverk erbjuder obegränsad DVR utan extra avgifter. Dessutom är deras kundservice förstklassig så att du alltid kan lita på dem när du behöver hjälp. Läs min recension idag för att lära dig mer!

Youtube TV

bet365 presidentval

alternativ till youtube

youtube live tv

youtube tv app

youtube tv free

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 30.November 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

tv.youtube.com

Enligt olika rapporter förbereder sig YouTube för ett digitalt medieövertagande. De har sina händer i nästan alla kategorier av strömmande underhållning idag, och ett sätt de försöker få användare att använda sina tjänster är genom att ständigt fråga dem om de vill prova nya funktioner eller program. Tyvärr verkar det inte fungera som avsett att klicka på "nej tack" och nästa gång du besöker YouTube kommer de sannolikt att fråga igen. Om du inte vill bli trakasserad av dem kan det vara bäst att säga nej från och med nu.
Även om alla skämt åt sidan har jag varit nyfiken på att prova en av YouTubes tilläggstjänster under en längre tid. Som en enorm musikmutter, och med tanke på att mer än hälften av min tid på YouTube spenderas på att titta på videor av rippade MP3-filmer som är svåra att hitta på musikströmningstjänster, har YouTube Music väckt mitt intresse vid mer än ett tillfälle.
Jag har hört bra saker om YouTube TV så jag ska ta en titt på det idag. Är det motiverat att avvisa deras premiumtjänster direkt? Och varför är allmänheten så ovillig att prova dem?
Många litar inte längre på YouTube eftersom webbplatsen alltmer bombarderar användare med annonser. Detta har fått många att stänga av webbplatsen.
Sedan presidentvalet 2016 har YouTube varit under eld för sin brist på transparens kring deras videofiltreringsprocess. Detta har lett till att många fall av censurerade videor och konton flaggas av användare som skräppost eller bryter mot användarvillkoren. Denna överväldigande censur har orsakat en PR-kris för YouTube, eftersom användarna gradvis blir desillusionerade av plattformen.
Om du skapar en video på YouTube är det viktigt att komma ihåg att YouTube kan ta bort den när som helst av olika skäl. Vissa av dem är baserade på upphovsrättsproblem, olämpliga innehållsmandat eller helt enkelt för att YouTube inte gillar meddelandet som videon försöker skicka. Om du har en kanal med intäktsgenerering kan det också innebära att dina videor demonetiseras för att uttrycka åsikter som YouTube inte håller med om.
Många ser YouTubes beslut att blockera videon som ett farligt prejudikat, eftersom det ger företaget kontroll över vilket innehåll som kan och inte kan ses.
Jag skulle vilja ta en titt på en av de betalda prenumerationstjänsterna som YouTube erbjuder, helt enkelt i samband med hur det fungerar och om det är värt våra pengar. Potentialen med något som YouTube TV att vara en gudstjänst för sladdskärare över hela världen är definitivt något att tänka på.

Historia

YouTube TV är en ny streamingtjänst som gick live i april 2017 och är endast tillgänglig på fem stora marknader. Tjänsten är tänkt att vara en "over-the-top" internet-tv-streamingplattform utformad för att, skulle jag föreställa mig, helst göra traditionella trådbundna kabel-tv-nätverk föråldrade. Eller åtminstone ge dem en körning för sina pengar.
YouTube TV har erbjudit direktsändning av några av de bästa kabelnäten sedan lanseringen. Användare har kunnat livestreama kanaler som ABC, CBS, NBC, PBS, FX och Discovery Channel. YouTube TV har förvärvat ännu fler nätverk under de senaste månaderna och inkluderar nu Disney Channel, MSNBC, BBC och för många andra att lista. I huvudsak hade YouTube TV på relativt kort tid ett betydande kabelnätverk online på sina händer.

Design

Många människor (inklusive mig själv) ogillar den grundläggande webbplatsdesignen på YouTube. Jag tycker att det är rörigt och klumpigt, svårare att navigera än nödvändigt och mer förvirrande än användbart när det gäller att hitta innehåll på en sida. Jag menar, detta kan förväntas när du inte har ändrat din webbplatsdesign eller layout särskilt mycket sedan du lanserade för 15 år sedan.
YouTube TV har fått mestadels positiva recensioner från användare, med många som berömmer tjänstens snygga design och moderna utseende. Det är också berömt för sitt strömlinjeformade och konsekventa gränssnitt oavsett vilken enhet det används på och dess förmåga att strömma samtidigt på 3 separata enheter. Medan vissa kan tycka att det är mer komplicerat att använda än sin föregångare, ses det totalt sett som ett bra alternativ för dem som letar efter en modern, intuitiv TV-tjänst.
Layouten på YouTube TV är bekant och utan många brister, vilket resulterar i möjligheten att plocka upp den och omedelbart veta hur man använder den. Denna nivå av intuitiv design är något som bara kan uppnås från en ikonisk webbplats som YouTube.

Innehåll

YouTube TV erbjuder ett stort urval av TV-nätverk att välja mellan, vilket ger dig livestreaming tillgång till 70+ kanaler. Dessutom är YouTube TV en bättre affär än de flesta lokala kabelleverantörer, vilket ger samma mängd kanaler för mindre pengar. Med YouTube TV kan du hålla jämna steg med alla dina favoritprogram oavsett var du är.
YouTube TV är en prenumerationstjänst som ger dig sex unika konton. Det betyder att hela familjen kan titta på och DVR vad de vill utan att behöva gå igenom allt som alla andra i familjen har valt att favoritera, följa eller spela in. På tal om DVR, förresten, YouTube TV har det faktum att dess molnbaserade inspelningsfunktioner gör den till den enda DVR på marknaden med obegränsat lagringsutrymme. Det finns ingen gräns för hur många program som kan spelas in samtidigt också, och inspelningar lagras i 9 månader. Strömma allt från ditt DVR-bibliotek på vilken enhet som helst när som helst, vilket gör TV-tittande bekvämare än någonsin tidigare.
YouTube TV erbjuder tillgång till en mängd olika kanaler och lokala sändningar, samt original YouTube-innehåll från YouTube Premium. Ett YouTube Premium-konto ingår dock inte i prenumerationen.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Som jag berörde tidigare fungerar YouTube TV och fungerar på samma sätt som YouTube, bara på ett mer pålitligt, mindre glitchy sätt. Oavsett om du strömmar live-tv på din smartphone, stationära dator eller smart-TV, fungerar denna plattform konsekvent.
Den nya streamingtjänsten är helt strömlinjeformad och låter tittarna titta på sina program från vilken enhet som helst. Det betyder att om du slutar titta på en show på en enhet och byter till en annan, kommer du att kunna fortsätta där du slutade (åtminstone för inspelat innehåll). När det gäller live-TV är det lika enkelt att byta enhet som att stänga av TV: n och sedan slå på den igen. Oavsett vilken enhet du använder eller vilken typ av enhet du använder kan du garanteras en konsekvent och bekväm tittarupplevelse.

Prissättning och planer

Så, YouTube TV är ett billigare alternativ till traditionell kabel-tv. Den enda fångsten är att du måste betala i förskott för tjänsten.
Den förskottsavgiften du samtycker till att betala är bara $ 49.99 per månad - billigare om inte i nivå med de flesta kabelplanpriser.

Förslag jag har för YouTube TV

Jag skulle vilja se YouTube TV förlänga tiden du kan hålla inspelade program. Helst kan du behålla åtminstone några av dem på obestämd tid, eller säg några år. Detta skulle sätta andra streamingtjänster som Netflix eller Hulu i varmt vatten på det sätt som YouTube redan har satt press på traditionella kabelleverantörer.

Slutsats

Trots en viss motreaktion på offentliga bilder verkar det som om YouTube har gjort något rätt de senaste åren - och att något är YouTube TV. Om du redan betalar för kabel, varför inte klippa sladden och få tillgång till nästan allt samma innehåll för billigare, oavsett vilken enhet du väljer att se den på?
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Youtube TV

bet365 presidentval

alternativ till youtube

youtube live tv

youtube tv app

youtube tv free

YouTube TV free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Om du funderar på en kabelväxling bör du definitivt besöka YouTube TV. Inte bara har de det bredaste urvalet av strömmande innehåll, men deras trådlösa nätverk erbjuder obegränsad DVR utan extra avgifter. Dessutom är deras kundservice förstklassig så att du alltid kan lita på dem när du behöver hjälp. Läs min recension idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss