Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

YuppTV free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

YuppTV är en prenumerationsbaserad streamingtjänst som erbjuder live-tv, catch-up TV och filmer på 14 språk. Du kan få allt innehåll på över 14 språk, inklusive hindi, telugu, tamil, malayalam och punjabi för att nämna några. Denna streamingtjänst har mer än 250 sydasiatiska kanaler som har 5000 plus filmtitlar som når ut till mer än 400 miljoner hem över hela världen.

Yupptv

yupptv schweiz

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

yupptv.com

Om du är väl insatt i streamingplattformar är du förmodligen redan bekant med YuppTV. Om du inte är det, vänligen stanna kvar eftersom vi kommer att tillhandahålla information om denna plattform.
Om du letar efter en bra kvalitet och billig streamingtjänst är YuppTV ett bra alternativ.
Nätverksplattformen, kallad Indusarna, förbinder främst indianer som bor utomlands i länder som Storbritannien, Australien, Kanada, Karibien och Nya Zeeland. Nyligen har nätverkets räckvidd utökats till Singapore och till och med Mellanöstern. Listan över länder där Indusarna är tillgänglig för att inkludera Fiji, Europa, Japan, Kenya, Malaysia, Mauritius, Sydafrika, Nigeria tillsammans med namnen som nämns ovan.

Historia

YuppTV, en Atlanta-baserad OTT-tjänsteleverantör, har startat sin tjänst i USA för att tillgodose indisk publik som söker Live TV-kanaler på internet. I de flesta av de första världsländerna är indiska kanaler oftast inte tillgängliga och även om det finns några är de ganska dyra. Således identifierade Yupptv smärtpunkten och startade nätverket för att förse indiska tittare med Internet-TV-tjänst bestående av Live TV, Catch-up-innehåll, On-demand-filmer bland annat.

Varför ska du strömma på YuppTV?

Det finns många anledningar till varför streaming på YuppTV är en bra idé. Jag vill sammanfatta några punkter innan jag går in mer i detalj om varför streaming på YuppTV är en bra idé. Låt mig först förklara några saker om denna streamingtjänst: Det finns många fördelar med att strömma på YuppTV. En anledning till att streaming på YuppTV är fördelaktigt är att det erbjuder ett stort urval av innehåll. Dessutom erbjuder plattformen också användarna möjligheten att titta på sina favoritprogram och filmer när som helst. Dessutom är tjänsten prisvärd och enkel att använda. Slutligen ger YuppTV också en förbättrad användarupplevelse med funktioner som personliga innehållsrekommendationer och livechattstöd. Om dessa skäl inte övertygar dig om att strömma på YuppTV, vet jag inte vad som kommer att göra det!

Kvantitet och kvalitet på innehållet

Med Yupp TV kan du titta på mer än 180 kanaler från hela världen med obegränsade blockbusterfilmer från Bollywood. Det ger också 10 dagars catch-up TV så att du kan komma ikapp med dina favoritprogram, och det har massor av klassiska TV-program som Kasauti Zindagi Ki.

Sömlöst push-medieinnehåll

YuppTV uppfyller kompatibilitetsstandarderna som fastställts av ledande streamingtjänster som Amazon Prime och Netflix. Denna unika tjänst erbjuder en aspekt som sätter den i en egen liga - den senaste tekniken som inte kräver satellitanslutning, kabelbox, DVB eller någon installation. Allt du behöver är en aktiv internetanslutning för att titta på YuppTV från inte bara din dator eller mobiltelefon utan också dina smarta TV-apparater och andra enheter som Chromecast, Roku och Fire TV.

Inget kontrakt

Om du letar efter en streamingtjänst som inte kräver några kontrakt eller åtaganden är YuppTV det perfekta alternativet. Den har en fem minuters registreringsprocess och du kan avsluta prenumerationen när som helst utan att behöva betala det återstående beloppet.

Butik & Media Center

Med Yupp TV-prenumeration kommer du att kunna få tillgång till obegränsat innehåll i butiken. Den har ett mediacenter där du kan komma åt allt ditt innehåll på din USB-enhet och kasta det på din stora skärm. Genom att använda YuppTV Box (hitta mer information nedan), som är Wi-Fi aktiverat, kan du strömma en film utan att behöva ansluta till den eftersom du redan har innehållet i din USB.

Design

Jag tror att Yupp TV: s gränssnitt är lika bra som någon A-lista streamingtjänstleverantör. Jag tror att det toppar sådana som AT & T och Hotstar. Den grå-orange-vita kombinationen flyter jämnt över hela webbplatsen. Varje sida känns sammanhängande och du kan få en sömlös upplevelse när det gäller att surfa.
När du besöker hemsidan ser du ett antal kategorier som "Live TV", "Catch-up TV", "Movies", "TV Shows" och "Scope" till vänster. Till höger hittar du alternativet "Sökfält", "Paket", "Registrera dig" och "Logga in". Detta är standard för kategorifältet på denna webbplats.
Hjälteavsnittet på YuppFlix är unikt bland streamingtjänster som jag har granskat hittills. Den har inte bara en lyhörd banner till vänster, utan den har också livestreamade nyheter som spelas i ett litet fönster till höger. Detta gör att hjältesektionen kan delas 80:20 med 80% skjutreglage (banners) och 20% livevideo. När du bläddrar nedåt hittar du avsnitt som "Trending Live?" "Bäst av Yupp Studios?" "Populär live-tv?" "YuppFlix Movies?" och "Popular Catchup?"
När du klickar på Live TV-sidan i rubrikmenyn kommer du till en ny sida som har ett väldesignat TV-schema. Liknande är fallet med catch-up-innehåll. De ledande kanalerna som finns i dessa kategorier inkluderar NDTV, RT och NSF.

Innehåll

Du kan titta på ditt favoritinnehåll på en mängd olika enheter, och plattformen utökar sin räckvidd till nya länder. På kort tid har Yupp TV blivit en av de största online-TV-plattformarna med ett expansivt innehållsbibliotek. Med över 200 kanaler kan du hitta allt det bästa regionala och Bollywood-innehållet. Det massiva innehållsbiblioteket innehåller genrer som komedi, sport, nyheter, romantik, andlig, brott, drama, underhållning och musik. Du kan titta på ditt favoritinnehåll på en mängd olika enheter, inklusive smarta TV-apparater, bärbara datorer och stationära datorer samt mobila enheter som smartphones och surfplattor. Plattformen utökar också sin räckvidd till nya länder.
Kanal/språk: spanska, portugisiska, franska Några av de mest populära kanalerna är segregerade enligt de språk de är på: spanska, portugisiska och franska.
Det finns många hindi-språkiga tv-kanaler. Några av dem är Star Plus, Aaj Tak, NDTV India, MTV India, Sony TV, Colors, UTV Movies, Set Max, Zee Cinema, 9XM, Sony Max, Bindass TV och Rishtey TV.
Telugu: Det finns många TV-kanaler på Telugu-språk, inklusive Star Maa TV, Zee Telugu, Gemini TV, ETV - Plus, Cinema, Life, ABN, TV5, iNews, Jeeyar TV, Mana TV, OM CVR. Några andra anmärkningsvärda kanaler är: Calvary TV, Bhaarat Today, Aradhana TV, Bhakti TV.
Det finns många populära tamilska TV-kanaler. Bland dem är Star Vijay, Sun TV, Kalaignar TV, Jaya TV, KTV, Sirippoli TV, Seithigal, Puthiya Thalaimurai, Chithiram, Captain News, Sun Music och Raj News de mest populära.
Surya TV, Kiran TV, Asianet, Asianet Plus, Mathrubhumi News, Jai Hindi och Kaumudy TV är de mest populära tv-kanalerna i Malayalam.
Kannada: Det finns många Kannada-kanaler, inklusive Asianet Suvarna, Udaya TV, ETV Kannada, Udaya Movies, Udaya Music, Udaya News, Udaya Comedy, Suvarna News och Sri Sankara Kannada.
9X Tashan är en Punjabi-kanal som sänder Punjabi-programmering, inklusive Chakde och News. Zee Punjabi och Alpha ETC Punjabi är också Punjabi-kanaler.
Zee Marathi & Zee 24 Taas, Star Pravah, Saam och ETV Marathi är alla kanaler som sänder i Marathi.
Zee Bengali är den mest populära bengaliskspråkiga tv-kanalen. Det startades 2000 och sänder en mängd olika program, inklusive nyheter, underhållning och dokumentärer. Ruposhi Bangla är den officiella musikkanalen för Bangladeshs regering. Det skapades 1998 och sänder populärmusik från hela världen. ETV Bengali är ett rikstäckande tv-nätverk som grundades 1997. Det sänder en mängd olika program inklusive nyheter, underhållning och dokumentärer. Dhoom Music är en musikkanal som fokuserar på hiphop och rapmusik. Det startades 2006 och sänder både lokalt producerade och internationella musikvideor. Planet M är ett internationellt kabelnätverk för barn som sänder tecknade serier, filmer, utbildningsprogram och mer. Newstime Bangla är en allomfattande nyhetskanal som täcker allt från politik till sport till livsstilsnyheter. Sangeet Bangla är en klassisk musikkanal som täcker både indiska klassiska melodier och bangladeshiska traditionella melodier.
Tittar man på de olika TV-kanalerna är Dekho TV den överlägset mest populära. Det sänder främst program från USA, vilket gör det till en stor informationskälla för människor som bor i det landet. Hum World TV är nästa på listan, och den innehåller en mängd olika program från hela världen. Paigham TV liknar Hum World TV genom att den erbjuder en mängd olika program, men dess fokus ligger på pakistanskt innehåll. Sådan TV sänder främst arabiska program, medan Hadi TV specialiserar sig på iransk programmering.
Färger är en del av Gujarati-kulturen.
De populära programmen på de populära regionala kanalerna är ännu mer episka än du trodde.
Några av de mest populära programmen i nätverket inkluderar ? Blå drake?, ? Breakless Band?, ? Byomkesh?, ? Stor chef hindi?, ? Dans+?, ? Naagini 3?, ? Bigg Boss Kannada?, ? Chinnari PelliKuturu?, ? Komedi Darbar?, ? CID?? Brottspatrull?, ? Komedikvällar med Kapil?, ? Durga Dustak/, ? EeTharam Illalu/, ? Smaker av Gujarat/, ? Ek Cup Cha/, ? Gurbaani Live/, ? Halla Bol/?, ? Hoyto Tomari Jonno/?, ? Itna Karo Na Mujhe Pyar/?, ? Kanyadaan/, ? Khao Piyo Bindas/? och ?" Kismat Connection Live?
Några av de populära filmtitlarna inkluderar Kaappaan, Petromax, Aruvam, Magamuni och Arjun Reddy.

Stationär / mobil upplevelse

Alla kanaler ovan finns i hög kvalitet, så oavsett om du strömmar med en Firestick eller Chromecast kommer upplevelsen att bli fantastisk. Jag har strömmat Yupp TV på min Google Pixel 2 och Samsung LED via Chromecast och jag måste säga att jag älskar webbplatsen och appen. Det liknar Sony LIV- och Hotstar-upplevelsen men bättre.
Geobegränsning är den enda nackdelen med appen som om du köpte ett paket i Indien och försöker strömma det i UAE, du kommer inte att kunna komma åt innehållet. Och det är uppenbart eftersom planerna och prissättningen är olika i båda regionerna. (Ganska standard på de flesta streamingtjänster).

Utmärkt kundsupport

Jag kände att jag behövde lägga till detta i det här avsnittet eftersom kundtjänsten var oklanderlig. När jag insåg att jag inte kunde strömma paketet jag köpte i Indien medan jag var i Förenade Arabemiraten försökte jag få kontakt med kundsupport. Och jag måste säga att de svarade på min fråga inom fem minuter. Det finns 24/7 service tillgänglig och supportteamet är alltid redo att hjälpa.

Planer och prissättning

Webbplatsen erbjuder två planer: YuppTV Hindi, som inkluderar 128 kanaler för $ 6.99 / månad, och YuppTV Hindi + Hotstar, som inkluderar 162 kanaler och kräver en årlig prenumeration på $ 79.99.
Det finns bara två paket som du skulle se i USA om du var det.

Förslag jag har för YuppTV

Även om partnerskapet med Hotstar säkerställer att det finns sportinnehåll på Yupp TV, känner jag att de borde knyta till sig andra sportkanaler och andra premiumkanaler för att främja sitt nätverk ytterligare.

Slutsats

Användarbasen för Yupp TV växer ständigt och detta framgår av deras senaste investeringsinjektion från Emerald Media. Om investerarna är positiva ser jag inte varför vi som prenumeranter inte skulle vara det. Nätverket växer och bakom investeringen på 50 miljoner dollar kommer Yupp TV bara att bli större och bättre.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Yupptv

yupptv schweiz

YuppTV free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

YuppTV är en prenumerationsbaserad streamingtjänst som erbjuder live-tv, catch-up TV och filmer på 14 språk. Du kan få allt innehåll på över 14 språk, inklusive hindi, telugu, tamil, malayalam och punjabi för att nämna några. Denna streamingtjänst har mer än 250 sydasiatiska kanaler som har 5000 plus filmtitlar som når ut till mer än 400 miljoner hem över hela världen.

Om oss     Villkor     Kontakta oss