Europa League
om 1h06m
Europa League
om 1h06m
Europa League
om 1h06m
Liga 1
2h 54m sedan

De bästa tipsen när du vill betta på fotboll

Fotboll är världens överlägset största sport och det finns otaliga möjligheter för den som vill betta. Ända sedan 1934 har man kunnat betta på fotboll i Sverige via Stryktipset.

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 22.Februari 2024
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

De bästa tipsen när du vill betta på fotboll

Fotboll är världens överlägset största sport och det finns otaliga möjligheter för den som vill betta. Ända sedan 1934 har man kunnat betta på fotboll i Sverige via Stryktipset. På den tiden var det dock bara möjligt i fysiska spelbutiker, men idag kan du betta från mobilen eller datorn i ditt eget hem. Som nybörjare kan det dock vara svårt att komma igång. Därför delar vi med oss av de bästa tipsen för den som vill börja betta på fotboll.

Betta live samtidigt som matchen pågår

Det finns många fördelar med att spela på oddset live samtidigt som en match pågår. Detta innebär alltså att du spelar på en match samtidigt som den spelas. Då kommer oddsen att ändras konstant beroende på vad som händer i matchen. Du har alltså möjlighet att analysera matchbilden och försöka förutspå vad som kommer att hända härnäst. Ofta har du även chansen att betta på högre odds än när du spelar pre-match.

Hitta din specialitet bland alla alternativ

Ytterligare en fördel med att spela på fotboll är att du kan välja bland flera olika spelmarknader och bettingalterantiv. Detta medför att du kan hitta din alldeles egna specialitet. Det allra populäraste spelalternativet är att satsa på resultatet efter full tid. Du kan dock ha större chans om du spelar på första målgörare eller totalt antal mål. Ett spel som är lite svårare, men som kan ge riktigt bra utdelning är att förutse det exakta resultatet i en eller flera matcher. Det kan vara ett bra alternativ om du är villig att ta en lite större risk.

Glöm inte att jämföra oddsen

För att lyckas riktigt bra med din betting är det också viktigt att jämföra oddsen mellan olika spelbolag. Det kan skilja ganska mycket i odds mellan samma match. Du får vara registrerad hos hur många spelbolag du vill. Det är minst lika viktigt att vara påläst om matcherna och lagen när du bettar. Det gäller oavsett om du spelar på Allsvenskaneller Premier League. Idag finns det väldigt mycket information och analyser att ta del av på nätet. Ju mer information du har om lagen och förutsättningarna, desto större chans att du lyckas med dina bets.

För statistik över dina resultat

Om du är seriös med din betting kan det vara fördelaktigt att föra statistik över din betting. Du får då en överblick över ditt spelande och kan analysera vad du är bra på. Genom att studera ditt spreadsheet ser du även om det finns någonting du bör undvika. Idag kan du enkelt skapa ett dokument i Excel eller liknande och börja föra statistik direkt.

Tänk på att alltid spela ansvarsfullt

När du sysslar med betting på fotboll och annan typ av spel är det viktigt att du alltid spelar ansvarsfullt. Du bör ha en spelbudget och inte spela för mer pengar än vad du har råd att förlora. När du loggar in på ett svenskt casino får du även ställa in insättningsgränser som passar dig och ditt spelande.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Om oss     Villkor     Kontakta oss