Fotbollsstreaming via bettingsajter
Premier League
2h 47m sedan
Premier League
2h 02m sedan
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 19:56
Premier League
Lö 19:52

Fotbollsstreaming via bettingsajter

Du behöver inte nödvändigtvis teckna ett dyrt abonnemang på en streamingtjänst eller vänta på tv-sändningarna för att se fotboll idag. Tack vare bettingsajters intåg på den svenska spelmarknaden sedan spelmonopolet slopades i 2019 är möjligheterna nu nästintill oändliga.

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Lördag, 23.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

Fotbollsstreaming via bettingsajter

Du behöver inte nödvändigtvis teckna ett dyrt abonnemang på en streamingtjänst eller vänta på tv-sändningarna för att se fotboll idag. Tack vare bettingsajters intåg på den svenska spelmarknaden sedan spelmonopolet slopades i 2019 är möjligheterna nu nästintill oändliga. Idag finns det gott om bettingsajter som visar de hetaste fotbollsmatcherna i realtid. Om du vill kan du också satsa på oddsen samtidigt. I den här artikeln går vi igenom hur fotbollsbetting genom bettingsajter fungerar.

Direktsänd fotboll direkt på spelbolagets webbplats

I Sverige krävs det sändningsrättigheter för att visa sport. Därför är det bara ett begränsat antal streamingtjänster och TV-kanaler som visar inslag från exempelvis Allsvenskan eller VM. Annars skulle fotboll vara tillgänglig för praktiskt taget alla och alltid. Så hur kommer det sig att bettingsajter får visa utvalda fotbollsmatcher? Jo, de har hittat ett kryphål i lagen. För precis som barer kan köpa sändningsrättigheter kan även bettingsajter göra det. Och allt eftersom de drar in så otroligt mycket pengar har de råd att betala för att visa vissa sporter och matcher. Men det betyder också att spelbolaget måste ha en aktiv licens från Spelinspektionen.

Titta på dina favoritmatcher och spela på oddsen samtidigt

Det finns alltså en uppsjö av olika spelbolag att välja mellan om du vill streama fotbollsmatcher. Du kan med fördel använda Bettingsajter.se för att läsa om de främsta aktörerna på marknaden samt se vilka som direktsänder de ligor du gärna vill se. Det lönar sig att jämföra bettingsajter innan du bestämmer dig, eftersom du oftast måste göra en insättning för att få tillgång direktsändningar. Detta för oss vidare till hur du streamar fotbollsmatcher via just bettingsajter. Bettingsajter tar inte ut någon månadsavgift för sina kunder för att få tillgång till direktsända matcher, vilket streamingtjänster som bekant gör. Men för att tjäna något på att visa dem måste de säkerställa att kunderna betalar något för det. Därför krävs det vanligtvis en insättning för att få tillgång till direktsänt innehåll på dessa webbplatser. När du väl gjort en insättning får du således tillgång till direktsänt material under en begränsad tid, och sedan måste du antingen spela på oddsen eller göra ytterligare en insättning för att fortsätta titta. Att spela på oddsen kan vara ett mycket underhållande sätt att krydda upplevelsen, och det finns många gånger unika och roliga spelmarknader att satsa på.

Bettingsajt eller streamingtjänst?

Nu återstår frågan, vilket är mest fördelaktigt: bettingsajt eller streamingtjänst? Men vi kan säga att båda ting har sina för- och nackdelar. Å ena sidan kan bettingsajter vara ett billigare alternativ, men det förutsätter också att du nöjer dig med enstaka matcher och inte satsar för mycket pengar på oddsen. Streamingtjänster ger dig å andra sidan ett större utbud av fotboll, med matcher från både nationella och internationella ligor och mästerskap, men då måste du betala en vanligtvis ganska hög månadsavgift. Allt handlar om vad du får mest värde för. Vi tycker att båda alternativ är bra för dig som vill titta på fotbollsmatcher, men det är helt upp till dig vilket du väljer! Väg för- och nackdelar mot varandra tills du hittar den lösning som bäst passar dina behov.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Fotbollsstreaming via bettingsajter.

Du behöver inte nödvändigtvis teckna ett dyrt abonnemang på en streamingtjänst eller vänta på tv-sändningarna för att se fotboll idag. Tack vare bettingsajters intåg på den svenska spelmarknaden sedan spelmonopolet slopades i 2019 är möjligheterna nu nästintill oändliga.

Om oss     Villkor     Kontakta oss